reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
Hej dziewczyny. Dlugo sie zbieralam ale musze sie wam do czegos przyznac. Nie staram sie o pierwsze dziecko ale o drugie mam juz synka z pierwszego malzenstwa. Teraz staramy sie z obecnym mezem o dziecko- bez efektow jak wiecie. To pierwsze nasz wspolne potomstwo o ktore sie staramy, jednak stracilam juz troche nadzieje. Przepraszam ze od razu nie napisalam :(

Just, daj na niego namiary, to pojadę go pooglądać jak eksponat muzealny "lekarz posiadający serce, empatię i podejście do pacjentki - gatunek wymierający" :D
I chętnie bym się przekonała jak to jest być na wizycie u fajnego gina.
U nas z seksem podczas @ jest problem, bo Drwal (jak przystało na rasowego chłopa) mdleje niemal na widok krwi :D Ale czasem się przemoże. Bo ja mam wtedy dzikie chcice :D Generalnie staramy się kochać jak naczęściej. Dwa razy dziennie też nam się zdarzy i to nawet stosunkowo (lubię to słowo w tym temacie) często :)

Lui, moja teoria łączy wszystkie teorie i tego się będę trzymać. Nie dopusczę do tego, by przegapić owu i szanse

Nie, nie wstydze sie, nigdy w zyciu. Tylko forum dotyczy starania sie o 1 dziecko a ja z poczatku nie napisalam nic a potem nie wiedzialam jak zebyscie zle nie odebraly

reklama