• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Domka12 a ile bierzesz wiesiołka

Ja biore trzy razy dziennie po 2 tabletki z opearolu. Nie wiem czy to nie za dużo, tyle mi ginekoloszka kazała i do skoku temperatury czyli u mnie wychodzi do 13-14 dnia cyklu.
Ponoć niektóre dziewczyny castangusem się wspomagają jak mają problemy z cyklami. U mnie są regularne póki co.

kas biore od wczoraj 6 kapsulek ale mnie brzuch boli,niewiem czy od tego. Ale bede brala jakos do 13dc. Tak wyliczam. Ja jeszcze zelazo kwas magnez i siemie lniane biore to moze cos da.

kas biore od wczoraj 6 kapsulek ale mnie brzuch boli,niewiem czy od tego. Ale bede brala jakos do 13dc. Tak wyliczam. Ja jeszcze zelazo kwas magnez i siemie lniane biore to moze cos da.

to sporo witaminek
ja tylko wiesiołek, kwas i dużo witamin, plus więcej mięsa czerwonego i zero kurczaków

co do siemienia lnianego nie wiem czy się przekonam do picia, smak i zapach mnie odrzuca i muli od razu

magnez biorę co kilka miesięcy bo mam niedobory czasem,

Miłego wieczoru ja znikam zająć się kolacją:)

Aschle powodzenia...
Dziewcyzny padam ze zmęczenia od wtorku siedzę w pracy po 10-11h. Jakaś masakra, a niestety zapowiada się taki cały miesiąc... Jak tu mysleć o staraniach jak sie wraca i nie ma ochoy na przytulanki ze zmęczenia.. ;/

Właśnie oglądam wiadomości. Dreszcze mnie przechodzą:shocked2: Facet, który zabił czworo dzieci ma wyjść na wolność. Facet stwierdził, że dalej będzie zabijać. Ponoć ma dostać inne mieszkanie i mieć inne nazwisko. Paranoja.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry