• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej !

Ja wróciłam z pracy zrobiłam jedzonko, i byłam na hali z Seba na zajęciach sportowych :0 chcą mnie wykończyć :0... Małpa jeszcze nie przyszła :/

Ja na obiad bigosik rozmrozilam , poszłam na łatwiznę a zaraz nastawiam na zupę zeby było na jutro :/ Eh !

Miłego wieczoru :)

reklama
Aschlee
Powodzenia!! ;)

Kas
Tulę i kochana trzymam kciuki za ten cykl, aby ostatni! :)

Ada
Ja tez o tym oglądałam..
Moze to głupie co napisze..
Ale dziwie sie ze go ktos nie odpalił w tym więzieniu.. Przecież duzo ludzi sie wiesza i jedynym wytłumaczeniem jest co? Nie wytrzymali presi..
A tu chcą wypuścić zwyrodnialca, ktory tak jak piszesz, że sie nie zmienił i cos znów zrobi.. Strach.. Że nie mamy tak skonstruowanego prawa, żeby chronił nas obywateli a nie zwyrodnialcow.

KAS . Trzymam kciuki za przyszły cykl :-)jak to moja Pani gin mówi spokojnie na luzie i się zaskoczy:-)
Sporo mi wytłumaczyła jak to jest po odstawieniu i jak nasz organizm dochodzi do siebie:-)poprzednim razem zaszłam w pierwszym cyklu ale poroniłam więc cieszę się że tym razem dostałam normalny okres i cykl jest w miarę uregulowany :-)
Jeśli chodzi o tego potwora to siedzi w rzeszowie i lepiej niech go szybko stąd zabiorą!niby ma być pod stała kontrola ale jakoś w to nie wierzę... Strach wyjść na ulice!

Tacy ludzie powinni mieć taka karę, skoro jego własna matka się boi a on wcale się nie kryje z zamiarem popełniania kolejnych zbrodni ... Mam nadzieję że ktoś zainterweniuje konkretnie w tej sprawie

Cześć dziewczyny, ja po pracy.

Aschle - trzymam kciuki za pracę
Nadziejka - mam nadzieję, że @ nie przyjdzie.
Kas - może jestem naiwna, ale dlaczego nie jesz kurczaków?

U mnie standardowy, zabiegany dzień - właśnie idę zagonić młodą do łazienki i zaraz do Was wracam:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry