Witajcie Dziewczyny! Mam nadzieję, że humorki dopisują. Niektóre w tym tygodniu testują, niektóre w przyszłym, więc aby te dwie kreseczki wyczekiwane się pojawiły!

Dobrego startu, na ten tydzień!
Anastazi - witaj, po takim czasie

Śnieg? łoomatko! oby do nas nie przyszedł, tak wcześnie

U nas cały weekend padało a dziś w poniedziałek też pada

Skończyło się słoneczkowanie, przyszła zimnica i plucha!
Inis - Twój optymizm jest wielki. Podejrzewam, że jak przestanie lać wybiorę się do sklepu i może zakupie jakieś kwiatki, które poprawią trochę tą "szarówkę" w domu. Co do spania niemowlaka w drugim pokoju.. Nie mam dzieci, i może nie jestem doświadczona, ale dla mnie to absurd. Uważam, że tak dziecko powinno od samego początku, czuć że będzie spało w swoim łóżeczku i że to jego łóżeczko, a rodzice śpią razem ze sobą, ale przez pierwsze tygodnie, łóżeczko powinno stać w pokoju gdzie my śpimy, bo po pierwsze jest prościej wstać do łóżeczka w nocy, po drugie słyszysz swoje dziecko. Więc u nas, tak dziecko będzie miało swój pokoik od początku, ale łóżeczko będzie stało w naszym pokoju, do momentu kiedy uznamy że już jest czas aby przenieść je do pokoiku dziecka. Tak ja uważam.

Ps i napewno zdarzy się, że czasmi dziecko wyląduje w naszym łóżku, bo to jest nieuniknione.

" wszystko wyjdzie w praniu", jak to się mówi.
Oookatkaooo1993 - To aby te badania wyszły dobre, w normie. Co do Teściów, ja również miałam kiedyś sytuację z teściową. Wróciliśmy z imprezy, koło 1 w nocy, Kiedy już się obrobiliśmy w łazience, przyszedł czas na "spanie". Kiedy my już zaczęliśmy przytulanie, mojej teściowej która się przebudziła, nie dawało spokoju czy już wróciliśmy. Więc stuku puk, i trach, drzwi otwarte. Mieliśmy to szczęście, że w pokoju było bardzo ciemno. Weszła, zapytała się czy już jesteśmy, grzeczna odpowiedź, że tak.. no to śpijcie dobrze.. Na tym się skończyło, ale serce miałam w gardle.. Nie lubię takich sytuacji, co jest najśmieszniejsze.. Zapomnieliśmy my sami zamknąć drzwi.
Co do prania. Też dziś piorę.
a co do snów. Dziś śnił mi się folik, że mam ostatnie tabletki, a jeszcze nie mam kupionego drugiego opakowania, i nie wiedziałam co mam zrobić (jak to w śnie).. Plus śniły mi się głupoty.