Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to zazdroszcze weselaja wesel no nie cierpie :/ na swoim się wręcz męczyłam. W sukni, niewygodnych butach. Za duzo ludzi dookoła.
My odkladalismy kase przez rok. W sumie to mąz odkładał, ja nie pracuje. Więc koszta były dzielone na 3 - mąż, jego rodzice i moi rodzice. Ale tesciowa uwazała, ze moi rodzice powinni byli dac conajmniej połowe pieniędzy. Nie docieralo, że ich nie stac, zwłaszcza na takie wesele jakie jej sie wymarzyło...
Ja na koniec miałam ochote powiedzieć wszystkim, żeby się wkońcu wynieśli do domów![]()
Pieniadze z wesela pomogły nam spłacic sale i fotografa. Nie została nam ani zlotówka...
no głowa mi pęknie, muli mnie okropnie z bólu. A boje sie brac cos przeciwbolowego :/
My bysmy nie dali rady w ciągu roku odłożyć ponad 20 tys sami. Więc rodzice pomogli. Na dzien dziesiejszy, wolała bym odłożyć slub i jeden rok i płacic samemu :/
Teściowa poczatkowo chciała nam urządzac wesele na sali wiejskiejnie zgodzilismy się - foch
Ciasta i tort z cukierni, a nie od kucharki - foch
Ona nie może zaprosić tylu gości co chce - foch
Ona chciała kolorystyke sali w bieli i błękicie, była moja, w pomarańczu i granacie - foch
Czemu chcemy sesje w innym terminie, nad morzem, a nie w dzien slubu - foch
Moi rodzice dali za mało kasy - foch. Oczywiście sama im o tym nie powiedziała, tylko mi. A ja nie mam serca powiedziec tego rodzicom. A ci zachodza w głowe, czemu ta kobieta ich ignoruje, jaksie widzą, np. na zakupach...
Cyrk na kółkach. Bardzo żałuje wesela, i wywalonych na nie pieniedzy
Mąż nie raz tłumaczył matce, że jedni i drudzy MAJĄ DAC TYLE ILE MOGĄ. On pokrywa reszte kosztów. Ale je to nie wystarczyło. Jej fochy miał gdzieś, i zawsze stawał we wszystkich kwestiach za mną ;] ale nie powiem, i tak napsuła mi ona nerwów...
Nie powiem. To dobra kobieta. Lubie ja. jest specyficzna. Ale dobra.