• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Monarti i tu Twoj mąż ma rację.!

Domka dam Ci ziemniaki i parówki jak chcesz! Tylko powiedz mi jak, żebym była szybsza niż te ziemniaki na które czekasz. :*

A co do sexu, jest fajny. :) popieram!

reklama
Blue, Monarti - żebyście wiedziały, że macie rację! Ja też własnie zabrałam się szybko za ogarnianie no i założyłam soczewki, żeby funkcjonować jak Mój przyjdzie :-D mama zadzwoniła, jak usłyszałam jej głos to od razu zdjęłam pranie, wyprasowałam, odkurzyłam, gary pomyłam, pralkę nastawiłam... mama motywuje, bo jakby zobaczyła że się tak od ścian odbijam to by ubiła :-D a Mój dzwonił i co "kochanie jestem zajęta baaaardzo, uczę się, ogarniam no i jeszcze drukuję dokumenty do złożenia... rąk mi brakuje!" - TA, chyba do wpierdzielania salami i ogórów trzecią ręką :-D:-D

Bella - przytulam Cię mocno i liczę, że niedługo się z tym uporasz. Niestety to się zdarza i tak naprawdę może trafić się każdemu - ale trzeba żyć dalej. Nie wiem co mogę Ci napisać, żeby podniosło Cię na duchu jednak podpiszę się pod tym co napisała Blueberry - jesteśmy z Tobą myślami.

reklama
I co? I mam jeszcze chwilkę, bo małż wróci za jeszcze pare minut. I jestem!

Inis - skąd my znamy to.. "Tak tak kochanie, zajęta jestem", ale najzabawniej jest wtedy kiedy nagle Luby wchodzi, a Ty się boczysz, bo on akurat szybciej skończył, ale nie poinformował. Wtedy jaki karp.. I jest Yyyy, ooo, hyyyy.. :D
Mój to sie śmieje i mówi.. Jak masz cały dzien wolny, to sie boczysz.. I na nic nie masz czasu.. Ale jak na ogarnięcie masz mniej niż 20 min to skończysz przed czasem plus cos extra zrobisz. :D

Domka
Ślicznosci!!! :*

Aschlee nie dobrze z tym ciśnieniem!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry