• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Bubbles witamy w ciazowym swiecie :p
Pisalas wczesniej ze zazdroscisz dziewczynom apetytu, juz niedlugo.
Ja mam takie parcie na zarcie ze szok. A ze nie mam nawet najmniejszych mdlosci to musze sie powstrzymywac zeby za chwile nie wygladac jak szafa trzydrzwiowa :D

Ritta nie sądziłam, że tak szybko będę coś odczuwać:P Mam nadzieję, że u mnie też obejdzie się bez większych mdłości, ale przytyć za bardzo z obżarstwa też nie mogę, bo ja już jak kulka wyglądam:szok:

Ehh.. wpadłam w wir sprzątania i chyba trochę przesadziłam, muszę sobie wbić do głowy, żeby się tak nie przemęczać.

czy Wasi mężczyźni palą? Bo mój tak a to znacznie obniża nasze szanse... niby stara się ograniczać, pali elektronicznego, ale nie ma jednoznacznej decyzji, że rzuca... Czasem mnie to wkurza, bo ja tu łykam wiesiołki, siemię pije,, witaminy... a on tych petów nie może odstawić... heh...

czy Wasi mężczyźni palą? Bo mój tak a to znacznie obniża nasze szanse... niby stara się ograniczać, pali elektronicznego, ale nie ma jednoznacznej decyzji, że rzuca... Czasem mnie to wkurza, bo ja tu łykam wiesiołki, siemię pije,, witaminy... a on tych petów nie może odstawić... heh...

Mój też pociąga e-papierosa... Niby pali już z bardzo niską zawartością nikotyny, ale...
Wkurza mnie bo ja to palacz niepraktykujący od roku i mnie strasznie ciągnie. Póki co wygrywam z chęcią, oby moja silna wola się utrzymała.

Ja to nieraz mam ogramna ochote na papierosa. Ale sprawdzałam sie i jak zapaliłam to łeb w kibelku;-) ze 3 razy tak próbowałam,takze mój organizm nie chce do tego wracac;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry