• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
I to jest prawda! Jak mam mało czasu to pędem zrobię wszystko i jeszcze będę wyglądać odpowiednio a jak cały dzień to się rozłaaaaazi nie wiadomo gdzie :-)
Lecę, bo już mi zameldował że wraca... samiec alfa. Chodzi tak dumny ze swoich wyników, że mógłby służyć za plakat promocyjny dla facetów "zbuduj swoje EGO" :-D

Jak to dobrze, że trafiłam tutaj do Was.
Los tak chciał, hihi.
Świetne z Was babki.

Mam chwilę czasu, mój samiec alfa (Inis, zapamiętam to na długo) trze ziemniaki i może się wyżyć :D. Ale zaraz kolej sie odwróci, bo ja będę przyprawiać, solą i pieprzem, a potem smażyć, plus jajo, i trochę mąki.

Udanego weekendu Wam życzę!
I trzymam kciukasy za Wasze starania
I teściory! Zaciskam mocno i nie puszczam. :**

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~... Łapjcie kochane! :*

Ja dzisiaj zrobiłam test.. nie wytrzymałam ale niestety 1 krecha.. a to 34 dzień cyklu wRR myślałam, że będzie jakaś suprise;-)
My nastawiamy się w sumie bardziej od wiosny, ale zobaczymy jak dostanę @.. oby szybko przyszła:tak:

Bella współczuję i tulę mocno !!

Bella tule Cie mocno.Trzymaj sie
Domka, Blueberrry biore tabletki na obnizenie ale chyba bede musiala isc do lekarza bo tak raz dzialaja a raz nie koniecznie nie wiem od czego to zalezy.Polozylam sie troche i czuje sie okropnie wstalam jakas zapuchnieta.Ale bedzie ok...musi

Aschle moze Ci sie organizm juz przyzwyczaił i trezba by zmienic na inne. Napewno bedzie dobrze;-)
Myslałam ze posiedze w spokoju ale brudne naczynia czekaj...Hmmm trzeba pomyc.'

'O zapomniałąm,jeszcze siemienia nie wypiłam

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry