• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witajcie
Wróciłam dziś ze szpitala, niestety to była ciąża obumarła. Miałam zabieg pod narkozą, wyczyścili mnie, dziś rano dostałam surowicę, i po obchodzie do domu. Teraz tylko czekac na wynik histopatologiczny, kontrola u gin. i jak wszystko będzie dobrze to za 3 miesiące można się starac. To wszystko tak szybko się działo, nie mogę w to uwierzyc.:-(
Nigdy nie przypuszczałabym że przeżyję coś takiego:-(
Was doczytam później, przepraszam.

Kochana Blue gdybyś miała prawie tyg celibat to byś się wszystkiego czepiła he he :-)

A no to już rozumiem, rozumiem w czym jest rzecz. Wiesz co, ale ten Twój facet na wstrzymanie Cię wziął. Kochana dobrze, że Ty tak tą energię sporzytkowujesz jak go nie ma.. Tylko ja Cię proszę, nie zamęcz go jak wróci. :D albo zamęcz, a co niech chłop wie, że tęsknota w przypadku tak energetycznej kobiety jest nie wskazana. :)

Bella-bardzo mi przykro, teraz czekaj na wyniki powinny szybko przyjść:| dbaj o siebie!spędzaj dużo czasu ze swoimi dziećmi masz dla kogo żyć:-) a 3 miesiące szybko minął i będziesz mogła się starać tym razem wszystko zakończy się dobrze:-)wierzę w to:-)

Blue- oj już nie długo wa tydz już kończy kurs i będzie w domu non stop:-) on to też energiczny a synek idzie na weekend do babci:-)

Witajcie
Wróciłam dziś ze szpitala, niestety to była ciąża obumarła. Miałam zabieg pod narkozą, wyczyścili mnie, dziś rano dostałam surowicę, i po obchodzie do domu. Teraz tylko czekac na wynik histopatologiczny, kontrola u gin. i jak wszystko będzie dobrze to za 3 miesiące można się starac. To wszystko tak szybko się działo, nie mogę w to uwierzyc.:-(
Nigdy nie przypuszczałabym że przeżyję coś takiego:-(
Was doczytam później, przepraszam.

Kochana Bello.
Nie przepraszaj, wszystkie rozumiemy jak jest Ci teraz ciężko.
Jest mi przykro z Waszego powodu.
Teraz potrzebujesz czasu, aby poukładać to wszystko w głowie.
Kochana ja jak rownież inne kobietki są z Tobą myślami.
To banalne co teraz napiszę, ale bądź silna. Pamiętaj czas leczy nasze rany.
Spróbuj ochłonąć i najlepiej odpoczywaj teraz. Nie ma słów na opisanie jak bardzo Ci/Wam współczuję.
Trzymaj się! I pamiętaj jesteśmy tu również dla Ciebie!

['] dla Waszego Aniołka!

Domka, Monarti jesteście nie wyżyte!!
Żartuje!! :* hihi ja też bym mogła teraz co chwilę, ale muszę teraz podchodzić z głową do tego.. Tylko cieżko mi jak mój Luby jest taki czyściutki i pachnący.. :D

Wiecie co teraz z tego lenistwa i humoru, głupoty przychodzą do głowy. :D a Inis chyba poszła sprzątać, lub nurkuje w lodówce czy nie ma więcej salami? :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry