• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Aschlee z ziemniakami . Typowe ruskie narobiłam jak dla wojska:-) dobrze że mąż wraca:-)zapraszam

DOMKA . No bez przesady każdemu zdarzy się zapominać takie rzeczy tymbardziej że żyjemy w czasach że tych haseł jest pełno do zapamiętania:-)

Ostatnia edycja:
A ja o tym dziecku nie słyszałam, chyba wychodzi brak TV w domku :-D ale na miniaturce wygląda... przerażająco.
W końcu wzięłam się do roboty! Od rana chodzę i kurz przesuwam, tak mi się nic nie chciało. Położyłam się spać bo czułam się zmęczona ale spać też mi się nie chce... to ogarnęłam dom. Mama miała rację - "jak czujesz się zmęczona w środku dnia to zabierz się za robotę - przejdzie" :-D

A ja wczoraj w wiadomościach widziałam, a potem mi koleżanka link wysłała, myślałam ze ją "zabiję" w przenośni oczywiście !

Inis weź mi daj Twojej siły!
Dziś jestem "śmierdzącym leniem"
A mąż bedzie szybciej z pracy i co zrobi? Potrze ziemniaki. :D na placki! :)

Blue - ~~ przesyłam resztkę energii. Więcej nie mam bo znów siedzę i wstać nie mogę :-) Nie wiem co jest nie tak z dzisiejszym dniem ale ciągle bym żarła i nic nie robiła.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry