• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzien dobry Dziewczyny ja dzisiaj mialam straszne koszmary.Tak sie umeczylam ze praktycznie nie przytomna chodze:tak:ale jak sie juz obudzilam to balam sie drugi raz zasnac:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Jakiego diabelskiego dziecka? U nas tez wczoraj mowili ale nie wiem czy mowimy o tym samym
Devil Baby Attack - YouTube
o ten filmik chodzi? ja w TV widzialam koncowke ale znalazlam w necie.Jestem bardzo ciekawa tego filmu
Ogolnie to w zabobony nie wierze ale w sny tak...mam nadzieje ze to nie bedzie znaczylo nic zlego:no:

Ostatnia edycja:
Tak o to dziecko chodziło.
Na szczęście mi sie nie przyśniło, tylko jak chciałam zasnąć a sie wierciłam to mi przed oczami fjurgało.
Ale ta reklama to okropieństwo jak dla mnie, a filmu nie chce oglądać bo po pierwsze ta reklama jest przerażająca juz dla mnie a po drugie, bo horrorów nie lubię, z małymi wyjątkami. :)

Widzę że dzisiaj była noc koszmarów :@ mnie tak męczyło przed świętami. I po masakra jakąś chodziłam do tylu jeszcze Pms się dołączył wszyscy i wszystko latało na wysokości lampionow :-)

Test wykazał mi blada kreskę więc zaczynają mi się płodne :-P może ten cykl będzie krótszy od poprzedniego :-) oby:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry