• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Domka- pewnie, jeśli masz to trzeba robic :)wykorzystuj męża :) mój jutro wraca :) :-):-):-)już się zbliża ovu u CIebie :)

Ameliee- w sumie masz w tym trochę racji, ja do 8 tyg nie wiedziałam, że jestem w ciąży- miałam cykle rozregulowane i aż wstyd sie przyznać zdarzyło się wypić jakieś piwko i byłam nałogowym palaczem- oj później plułam sobie w twarz... na szczęście synek zdrowiutki:-)

http://npr_kosmacinski.republika.pl/badanie szyjki macicy.html przydatna stronka :D ale wy już wszystkie specjalistki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kobietka mnie wpisz na 14. 02. 2014 na @. Ekstra - Walentynki ;/

W moje 24 urodziny:) mam nadzieje ze bedzie to dla ciebie szczesliwy dzien:)

Monarti na betę idę w poniedziałek i środę:)) Zrobiłam po 14 drugi test i też są dwie krechy, więc to nie pomyłka:-D Oby teraz wszystko było dobrze i fasolka się rozwijała, bo to moje największe zmartwienie.

dbaj o siebie kochana:)

u nas przytulanki srednio, mąż ostatnio wiecznie zmeczony:(

Hmm o ile @ nie przyjdzie będzie szcześliwy! Dziewczyny dziś zrobiłam sobie dyspensę najadłam się czekoladek, czipsów i piję piwko ;p Jakos trzeba przeżyć ten okres :;-)

Witam się z rana!
Fluidki przesyłam ! Odrazu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~...

Jak sie czujecie!?

Amaliee noc przespana na apapie? A tak na marginesie męża brat udany, 13 lat nawet się nie zapyta.. Ciężki orzech do zgryzienia i nie dziwie Ci sie ze sił juz brak.
Jussastar aby 14 walentego był Waszym dniem!
BubblesGirl oswoiłaś się już z myślą że wczoraj wyszedł pozytywny? :)
Karla weź męża pobudź troszkę, no i niech to zmęczenie mu minie..
Monarti, Domka wykorzystujcie, wykorzystujcie :D

Dziś juz piątek!! ;) weekendowo!

Co u Ritta, Katka, Anulka?
Jak tam Inis?
Kobietko jak się czujesz?

Ściskam Was mocno!!! :*

Dzień dobry i miłego dnia!

Domka, Monarti
- u mnie testy w tym cyklu (jedynym jakim mierzyłam) wyglądały tak:

ovu.jpg

W 13dc byłam u ginekologa, na USG widać było jeden duży pęcherzyk - babka nie wiedziała czy to duże jajo czy torbiel, bo sprzęt za słaby. LH już spadło także po @ dowiem się czy torbiel już zniknęła :)

Załączniki

• ovu.jpg
    ovu.jpg
    70,3 KB · Wyświetleń: 53
Dziękuję blue :) a jak Ty się czujesz kochana?

Powiem Ci, że te testy ovu to fajna sprawa tylko chyba szkoda mi na nie kasy. Za 5 sztuk w aptece zapłaciłam 28zl :szok: A dzięki USG wiedziałam kiedy zrobić - a gdybym miała strzelać to by pewnie poszły i ze dwie paczki. Ten mikroskop owulacyjny, o który pytałam wczoraj, nie wydaje się takim głupim pomysłem jeśli ktoś regularnie mierzy poziom LH. Ja chyba sobie to odpuszczę :-D

A Mój się śmieje, że pięknie testy ovu wychodzą własnie w cyklu w którym mamy przerwę - że to dlatego :-D

reklama
Dziekuje ze pytasz.
Czuje sie juz dobrze, narzekać nie moge. Teraz jest to nasz czwarty miesiac i tak jak głowa mnie nie bolała przedtem, tak teraz co pare dni jak nie lewa strona to prawa na skroni, wytrzymać sie nie da, no i wczoraj aż sie z tego bólu zwymiotowałam. :/

Widzisz bo to tak przeważnie jest.
Jak macie sie starać, to zawsze jest cis na nie, a jak odpuszczacie, bo wykonujecie badania to wtedy owulacja sie pojawia i nawet testy pięknie wychodzą.

Ale następny cykl wasz!

I co do ceny to sie zgodzę. 5szt za 28zl ciężka sprawa dla portfela.
I powiem Ci tak szczerze kochana, że teraz jak juz wszystko bedzie dobrze, to na luzie, spokojnie sie starać, i byc pozytywnej myśli. :* a może jakiś krótki wypad by Wam sie przydał na te dni, fajne odprężenie i fajny relaks plus staranki. :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry