• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
KAS ciezka sprawa. Moze pogadajcie z ta druga corka zeby sie Twoja Babcia tez zajela.
myślisz że nie próbowałam.. ona nie ma czasu bo lata po znajomych...siedzi na tej emeryturze i tylko do nas raz dwa razy w tygodniu wpadnie na 15 minut i mowi ze jest dobrze wszystko....dzownilam do swojej mamy mowila ze wezmie ja do siebie ale tez ona ma prace ciagle nie ma jej w domu a i tak pomaga nam przyjezdza na 2 dni jak ma wolne żebym ja mogła w spokoju zająć się studiami

Hej kochane , wczoraj mój mąż miał urlop i sobie wybyliśmy z domu więc mnie nie było , proszę o info odnośnie aktualizacji listy na mój priw bo nie ogarnę wszystkiego ;)

Są jakieś II ???? pozdrawiam ;)

Dzieki dziewczyny:) wciaz jestem na etapie szoku, ale moj mozg zaczyna juz racjonalnie pracowac:D zaraz jedziemy do moich rodzicow, mam nadzieje,ze moj sie nie wygada:)

K_a_S wspolczuje sytuacji z babcia, powinniscie to jakos rozwiazac z reszta rodzinki, zeby was tez czasem odciazyli od tego, kazdemu czasem puszczaja nerwy, jak sie wyplaczesz to moze bedzie Ci lepiej na serduchu<tule>

Inis co do tych mikroskopow owulacyjnych to tez sie nad tym zastanawialam, ale nie do konca rozumiem jak one dzialaja,wiec sobie dalam spokoj:)

reklama
Monarti na betę idę w poniedziałek i środę:)) Zrobiłam po 14 drugi test i też są dwie krechy, więc to nie pomyłka:-D Oby teraz wszystko było dobrze i fasolka się rozwijała, bo to moje największe zmartwienie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry