• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja wczoraj robiłam, ale zacznę też na weekend bo bardzo mi dokucza ten jajnik podobnie jak miesiąc temu :) wiesiołek bedę też brała chyba do niedzieli , jakieś nadzieje, jeszcze są :) :-)

dotarły do mnie dzisiaj te testy ciążowe :D zobaczymy czy będą szczęśliwe :D

Ostatnia edycja:
Jussa - kochana głowa do gory i działamy dalej :) lepiej że @ przyszła szybciej, bo zaczyna się nowy cykl. Gorzej jakby przyszła po tygodniu przy negatywnych krechach.
Który to będzie cykl u Was? :*
Dzięki! U nas to był 4.
Teraz zaczynamy 5...
A słyszałam o tym mikroskopowym, ale czytałam wiele opinii na ten temat i wiele osób pisało, że to ściema. A wiele pozytywnych opinii wydaje się być pisanych specjalnie ... no i ja kupuję normalne w aptece

reklama
dziewczyny mam dość. Nie dość ze zajmuje się domem robie wszystko to jeszcze babci nie pasuje ze zupy nikt nie będzie jadl bo nie dobra...ciężko jest jej do sklepu wysc bo się ludzie będą z niej smiali...bo ksiądz przyjdzie i co będzie....mam dość nie dość ze wszystko robie to zle...ona choruje od jakiegoś czasu nic nie umie zrobić nawet chelba nie ukroi tylko marudzi matko boska ze nie umie...jej corka tez nawet nei pomoze jest problem żeby ja wziela na wekened jak my jedziemy do szkoły...###ma dwie corki moja mame która się nia zajmuej i druga która ma to gleboko...a tylko ja z mezem i mama moja się zajmujemy...ale zwyczajnie dziaiaj mam dość.. nerwu mi puszczają i becze w łazience.co ja mam robić ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry