• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
K_a_S jak mi się marzy praca fotografa:rolleyes: Teściowie się śmieją, że nasze dziecko będzie najczęściej fotografowanym dzieckiem świata, bo my z mężem mamy taką manie:-D
fotografia jest ciekawym zajęciem nam czasem uda się z samej fotografii produktów dodatkowo 500zł miesięcznie miećale chcemy pójść w sesje zdjęciowe bo z tego ładne są pieniążki...tym bardziej że sprzęt mamy bo mój to ma fioła na tym punkcie i na to zawsze pieniążki się znajdąJak masz możliwość to idź w tą storne...u nas dziecko też pewnie będzie miało mase zdjęć....nie wiem co się dzieje ale coś mi szfankuje bo odstępy się nie robią

reklama
Hej, melduję się. I niestety nie są to dobre wiadomości. Już przy rannym mierzeniu temp. zauważyłam, że @ przyszła... I się rozszalała brzuch mnie boli okropnie i do tego mi niedobrze nigdy tak nie miałam przy okresie. Chyba da mi popalić. A po południu do pracy... ;/
Inis - gratuluję wyników!!! Też bym chciała wiedzieć jak u mojego, ale nie wiem czy to nie za wcześnie, żeby go stresować...

Buuuu, kopie na odległość twoją @ ... wredna jedna... miała nie przychodzić.. ale kochana zobaczysz wkoncu nam się uda:)

Ale fajnie:) Ja na 1000% zrobie sobie jakaś pamiątkową sesje w ciązy a potem z maleństwem , niestety narazie staranie bezowocne i dupa moge tylko marzyc i przeglądać blogi innych mam:)Masz jakiegos bloga, fanpaiga? bo to pomaga w znalezieniu zleceń.
tak mam póki co stonke na fb ale mało rzeczy tam jest bo jakoś nie mogę się zabrać do wstawienie kolejnych zdjęć..

Jusstar- oj wredna @
Ameliee- nie nie ma ograniczonych praw póki jest jakieś zainteresowanie dzieckiem nie ruszam nic,żadnej mojej decyzji nie podważa głowie ja decyduje o małym jeśli kontakt zniknie to wtedy zacznę działać

Jussastar przykro mi:( Wredna @, trzymam kciuki za następny cykl &&&

K_a_S my na razie mamy lustrzankę Nikona D3100, więc jakoś sprzęt na kolana nie powala, do profesjonalnego użytku się pewnie nie nadaje:-( Myślałam nad dokupieniem innych obiektywów, ale to też spory wydatek, więc na razie odpuszczamy, ale jak będzie jakiś większy przypływ gotówki to na pewno mojego na coś naciągnę:-D Pochwal się stronką:))

Idę kobietki dom ogarnąć bo nie zaraz trafi:@ jutro mam wolne więc będę was męczyła do południa:-)

Ameliee jeszcze jedno nas łączy! Mężowie mundurowi:-) która z was jeszcze jest często słomiana wdowa?

Dobra dziewczyny ja uciekam muszę zając się projektaki i trochę po ryć na sesje i jeszcze obiad zrobić:) lenia mam dziś najchętniej to bym poszła spać;pmiłego dnia:*

reklama
Jussa - kochana głowa do gory i działamy dalej :) lepiej że @ przyszła szybciej, bo zaczyna się nowy cykl. Gorzej jakby przyszła po tygodniu przy negatywnych krechach.
Który to będzie cykl u Was? :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry