BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
K_a_S zaintrygowałaś mnie, jakie ulotki?:>
Same bezrobotne
Damy radę
)
Same bezrobotne
Damy radęObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Damy radęulotki odnośnie fotografii wykonywanie zdjęć śluby etc....trzeba ruszyć i zarabiać w końcu a nie tylko po znajomych...no i fajnie jakby sprzęt zaczął się spłacać samK_a_S zaintrygowałaś mnie, jakie ulotki?:>Same bezrobotneDamy radę
)
Teściowie się śmieją, że nasze dziecko będzie najczęściej fotografowanym dzieckiem świata, bo my z mężem mamy taką manie
ulotki odnośnie fotografii wykonywanie zdjęć śluby etc....trzeba ruszyć i zarabiać w końcu a nie tylko po znajomych...no i fajnie jakby sprzęt zaczął się spłacać sam
czy ja wiem ja mam skończone studia inżynierskie teraz mgr kończę i co z tego że mam wykształcenie jak szanse na znalezienie pracy są zerowe wiem bo po inż. szukałam i teraz też i nic...no chyba że za 5 zł na godzine;p ale nie dziękuję....mój chce zmienić prace na lepiej płatną ale też szuka już któryś miesiąc i nie może znaleźć.....ja ostatnio odnoszę wrażenie że lepiej było iść do jakieś szkoły policealnej to bez problemu by się pracę znalazłoChyba wpierw musiała bym jakies studia skonczyc... Bo tak to kiepsko widze dobra prace
K_a_S jak mi się marzy praca fotografaTeściowie się śmieją, że nasze dziecko będzie najczęściej fotografowanym dzieckiem świata, bo my z mężem mamy taką manie
![]()