• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A ja już po pracy, dzisiaj prędzej mi się udało!ale tylko weszłam do domu i dostałam białej.... Zaraz mnie trafi. w domu bałagan i nie zapalone mimo że podłożyłam rano nikt nie był tak dobry pilnować pieca grr
Amelie - fajnie jeśli mąż może przysposobic - mój niestety nie bo ojciec go uznał i dał nazwisko

BUBLEGIRL- LEPIEJ NIECH @ UCIEKA BO BĘDZIE Z NIĄ ŹLE

Iniis- a widzisz tak się martwił a jest dobrze:-)

Płaci alimenty i bierze dziecko na weekend raz w miesiącu lub 2- ale na dobra sprawę to mój mąż go wychowuje od małego wiec tatuś to raczej jest od czasu do czasu ale jest

ulotki odnośnie fotografii wykonywanie zdjęć śluby etc....trzeba ruszyć i zarabiać w końcu a nie tylko po znajomych...no i fajnie jakby sprzęt zaczął się spłacać sam

Ale fajnie:) Ja na 1000% zrobie sobie jakaś pamiątkową sesje w ciązy a potem z maleństwem , niestety narazie staranie bezowocne i dupa moge tylko marzyc i przeglądać blogi innych mam:)

Masz jakiegos bloga, fanpaiga? bo to pomaga w znalezieniu zleceń.

Chyba wpierw musiała bym jakies studia skonczyc... Bo tak to kiepsko widze dobra prace
czy ja wiem ja mam skończone studia inżynierskie teraz mgr kończę i co z tego że mam wykształcenie jak szanse na znalezienie pracy są zerowe wiem bo po inż. szukałam i teraz też i nic...no chyba że za 5 zł na godzine;p ale nie dziękuję....mój chce zmienić prace na lepiej płatną ale też szuka już któryś miesiąc i nie może znaleźć.....ja ostatnio odnoszę wrażenie że lepiej było iść do jakieś szkoły policealnej to bez problemu by się pracę znalazło

Hej, melduję się. I niestety nie są to dobre wiadomości. Już przy rannym mierzeniu temp. zauważyłam, że @ przyszła... I się rozszalała brzuch mnie boli okropnie i do tego mi niedobrze nigdy tak nie miałam przy okresie. Chyba da mi popalić. A po południu do pracy... ;/
Inis - gratuluję wyników!!! Też bym chciała wiedzieć jak u mojego, ale nie wiem czy to nie za wcześnie, żeby go stresować...

reklama
K_a_S jak mi się marzy praca fotografa:rolleyes: Teściowie się śmieją, że nasze dziecko będzie najczęściej fotografowanym dzieckiem świata, bo my z mężem mamy taką manie:-D

Ja też uwielbiam robić fotki:) Mój mąż średnio ani nie lubi robic ani nie lubi być fotografowany:/ wrrr strasznie mnie to wkurza:)
Co prawda narazie mój sprzet to mój telefon galaxy s III robi świetne fotki i robie ich dużooooooo:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry