• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam się.

Bella ['] brak mi jakich kolwiek słów, tulę Cię mocno myślami!!! Bardzo mocno!
Ale dodam, że konsultacja z innym lekarzem być może była by tu na miejscu przed zabiegiem.
Ściskam Cię mocno i razem z Tobą ubolewam!

reklama
Ja chyba nawet kiedyś pisałam, żeby grupe na FB zrobić :)
Ja tam siedze nawet czesciej niz tu :P

Nie wiem, czy się chwaliłam, ale w poniedziałek usunełam drugą ósemkę. Ale bez przebojów tym razem. Ale antybiotyk był :/
No, ale odstawiłam go, więc cicho licze, że znowu w bezpieczzne dni sie wstrzeliłam :)

Ameliee - myślałam o Tobie ostatnio - a Ty coś milcząca się zrobiłaś:)to trzymam kciuki za ten cykl :)

Bella przykro mi. tule Od kilku dni spie jak zabita aż mi się wstać nie chce rano. Dalej mnie męczy kaszel strasznie teściowa namawia mnie żebym poszła do lekarza bo ostatnio miała załatwione oskrzela. Chyba ją tym razem posłucham. Korci mnie żeby dalej mierzyć temperaturę ale obiecałam sobie że od tego miesiąca koniec z kalendarzykiem co ma być to będzie.

Domka to jesteś już zaopatrzona:-D

Jussastar testowałaś? Niecierpliwię się na Twój wynik;-)

Ja zaczynam się stresować przed niedzielą:szok: To już tylko trzy dni i wszystko się wyjaśni, mam nadzieję, że @ mnie do tej pory nie zaskoczy, chciałabym, żeby ten cykl był szczęśliwy, bo mam dość patrzenia na jedną wredną krechę..

BubblesGirl nie stresuj się bądź dobrej myśli. My się z mężem śmiejemy bo u nas ostatnio krucho z kasą pełno wydatków mieliśmy i ja pracy nie mam i że jak jeszcze dziecko będzie to się załamiemy ;p nie wiem jak my sobie poradzimy żyć z jednej pensji ale skoro inni dają rade to my też damy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry