Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bellaa tak mi przykro( Ale może dla pewności skonsultuj to z jeszcze innym ginekologiem zanim pójdziesz na łyżeczkowanie? Życzę dużo wytrwałości w tym trudnym czasie kochana
![]()
Jussastar to rób jutro z rana testtrzymam kciuki &&&
) A ile jesteś dni po owu?
EDIT: Ja mam wrażenie jakbym zaraz miała dostać @, podbrzusze mnie hmm.. nie boli, ale je odczuwamAle może to i dobrze, jak ma przyjść to im szybciej tym lepiej, żeby zacząć nowy cykl
Dziewczynki nie mam jeszcze @, więc wszystko możliwe. Dziękuuuuuję Wam za mega wsparcie dziś czytałam Wasze wpisy jak jechałam autobusem i aż mi się buzia cieszyła
Przyszły mi testy ACON co są bardzo czułe. Ale z tego co pisały niektóre z Was mogą dawać fałszywy wynik? Nie wiem kiedy testować. Może jutro z rana?
Monarti, Kas, Inis, Blueberry – dzięki za trzymanie &&&
INIS – po ilu cyklach starań się zdecydowaliście na badanie? Napisz jak wyszło trzymam baaaardzo kciuki, żeby wyszły pozytywnie.
KAS – fajnie Ci. Ja po wiesiołku nie czułam różnicy…
Domka ja jak na razie chodziłam na NFZ do intermedu. No i mogę polecić Doktora Stebłowskiego, bo u dwóch babek tam bylam i obie są beznadziejne i potraktowały mnie strasznie zbywająco. W ogóle to nie wiem jak Wy, ale moja opinia jest taka, że generalnie faceci jako ginekolodzy są o niebo lepsi niż babki… Bo kobiety to prawie zawsze zołzy. Nie wiem, czy zazdroszczą młodej dziewczynie, że ładna i zgraban, czy o co chodzi;p I są niedelikatne. U facetów zawsze pozytywne wrażenie.
Ale jak już zajdę w ciążę to może się rozejrzę za jakimś prywatnym… A jak Ty Domka?Masz jakieś dobre namiary?
Bubbles ja np. miałam według OVU na wczoraj @ a wg Kalendarzyka na dziś.