• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Bella no nie wiem co mam Ci powiedziec.... Chyba nic Ci nie poprawi nastroju tak naprawde ale wiedz ze Cie tu wszystkie dziewczyny sciskaja bardzo! No naprawde jest mi przykro :(

reklama
Jussastar to rób jutro z rana test:D trzymam kciuki &&& :)) A ile jesteś dni po owu?

EDIT: Ja mam wrażenie jakbym zaraz miała dostać @, podbrzusze mnie hmm.. nie boli, ale je odczuwam:wściekła/y: Ale może to i dobrze, jak ma przyjść to im szybciej tym lepiej, żeby zacząć nowy cykl:)

Według ovufriend to 15 dni po. Wiecie pisałam wcześniej o tych trzech kropelkach krwi z tydzień po owu. Może to akurat było TO? :) Ciągle mam nadzieję...

Dziewczynki nie mam jeszcze @, więc wszystko możliwe. Dziękuuuuuję Wam za mega wsparcie dziś czytałam Wasze wpisy jak jechałam autobusem i aż mi się buzia cieszyła :D

Przyszły mi testy ACON co są bardzo czułe. Ale z tego co pisały niektóre z Was mogą dawać fałszywy wynik? Nie wiem kiedy testować. Może jutro z rana?

Monarti, Kas, Inis, Blueberry – dzięki za trzymanie &&& :)

INIS – po ilu cyklach starań się zdecydowaliście na badanie? Napisz jak wyszło trzymam baaaardzo kciuki, żeby wyszły pozytywnie.

KAS – fajnie Ci. Ja po wiesiołku nie czułam różnicy…

Domka ja jak na razie chodziłam na NFZ do intermedu. No i mogę polecić Doktora Stebłowskiego, bo u dwóch babek tam bylam i obie są beznadziejne i potraktowały mnie strasznie zbywająco. W ogóle to nie wiem jak Wy, ale moja opinia jest taka, że generalnie faceci jako ginekolodzy są o niebo lepsi niż babki… Bo kobiety to prawie zawsze zołzy. Nie wiem, czy zazdroszczą młodej dziewczynie, że ładna i zgraban, czy o co chodzi;p I są niedelikatne. U facetów zawsze pozytywne wrażenie.
Ale jak już zajdę w ciążę to może się rozejrzę za jakimś prywatnym… A jak Ty Domka?Masz jakieś dobre namiary?

Bubbles ja np. miałam według OVU na wczoraj @ a wg Kalendarzyka na dziś.

Justar ja mam stresa przed facetem ginekologiem. Ja chodzilam na weteranow na nfz do dr. Mari Orzelskiej,bez zastrzezen. A teraz jakby co to do Truszkowskiej bede chodzic tez tam bo konkretna z niej babka;-)

reklama
Domka- widzę że na enpr dni płodne mamy te same zaznaczone :) ja własnie wypatrzyłam w moich testach , że owulacje miałam w 18 -19 dc , jak wyskoczy w tym miesiącu tak to mam pozamiatane :/

Ada - dobranoc :) do jutra

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry