• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja muszę w przyszłym cyklu udać się do ginka, bo mój prawy jajnik wydaje mi się podejrzany, może też mi tam jakaś torbiel urosła czy coś:oo2:

No, no, no! Ty mi się tu nie wkręcaj w nic!

Ada213 nie mam PCOS, póki co mam tylko torbiel, ale pęcherzyk dojrzewał, niby jest ok.
Obraz jajników nie wskazuje na PCOS.
Lekarz podejrzewa za niski progesteron, jutro odbieram wyniki.
Jak będą słabe, to od przyszłego cyklu CLO...

Niestety jestem po wizycie u ginekologa. Nie udało się, tętno przestało bic, usg wskazuje młodszą ciążę o dwa tygodnie, mam skierowanie do szpitala na łyżeczkowanie. Jestem załamana. Teraz i ja mam swojego aniołka.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Bubblegirl- oj współczuję remontów po sąsiedzku:/
Ada- ja juz pilnuję pieca odkąd wróciłam z pracy:) na dole mogą mi tylko dziadki M jak Miłość oglądać tak że ja wszystko słyszę:)
:-):-):-):-)uroki mieszkania w domu:)

Bellaa tak mi przykro:(( Ale może dla pewności skonsultuj to z jeszcze innym ginekologiem zanim pójdziesz na łyżeczkowanie? Życzę dużo wytrwałości w tym trudnym czasie kochana:(

reklama
Bellaa przykro mi :-( tulę mocno <przytula>
BubblesGirl ma rację, idź do innego gina... może akurat się okaże, że tamten nie miał racji...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry