• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Fuma ją mam termin @na 7 :-P więc będziemy sobie kibicować:-) ją już w domu wszystko na placki ziemniaczane przygotowane za godz będę smażyła :-) Ada - narobiłaś smaki
DOMKA awatar super:-)

mi się zachciało i pierogi ruskie robię:) a jutro zrobię szpinak bo leży w lodówce..hmm chyba że dziś coś z niego na kolację przyrządzimy dobrego Nie wiem co robić byłam wczoraj u ortopedy z moim nieszczęsnym kolanem i zapisał mi leki obkurczowe niby mają pomóc ale też mówiłam mu że się staramy i że boję się brać tych leków a on że to nie szkodzi i mogę brać bez obaw ale jakoś mi się wierzyć w to nie chce. Śmiać mi się chciało jak dostałam skierowanie na rehabilitacje a terminy za 6 miesięcy;p. Nie dał mi gwarancji stu procentowej że leki pomogą bo muszę zrobić rezonans. Już mam dosyć lekarzy jeden chciał mi od razu operacje robić drugi zastrzyki ładować a teraz faszerować kilka razy dziennie tabletkami.

KAS WSPÓŁCZUJĘ . Mój tato cierpi na problemy z kolanem pomagają mu wyjazdy na Termy Szaflary tak mu wymasują te dysze nogi że ma spokój na jakiś czas:-) bierze też glukaminoze z boswallia i ponoć sobie to chwali:-)

DOMKA też taka wersję uwielbiam a placki po węgiersku to moje ulubione danie:-)

reklama
dzięki dziewczyny za wsparcie niestety nieciekawie jest nie będę się faszerować lekami jak patrze teraz to dziennie mam 8 tabletek połknąć nie wiem dla mnie to głupota.. szkoda żołądka ...poradzę sobie tak jak dotychczas domowymi sposobami maściami solą i masażami mnie ostatnio wkurzyła teściowa jak usłyszała że wybieramy się w góry. I oczywiście musiała wtrącić się że jak ja to sobie wyobrażam z moim kolanem. Chyba ja wiem lepiej niż ona. Dla niej najlepiej by było jakbym na tyłu siedziała i nic nie robiła. Strasznie denerwuje mnie takie podejście. Ja robię wszystko na co mam ochotę i nie odpuszczam po boli i przestanie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry