Witam sie, dziś o dziwo wczesniej sie obudziłam..
Nadziejko tulę mocno i daje energii na ten cykl! Trzymam kciukasy mocno! :*

Dzisiaj pomiar moze byc lekko zaburzony bo wstałaś, staraj się pamietać aby termometr zawsze był obok. (Temperatury nie mierzyłam nigdy, ale czytałam dużo) :*
Ada przyjadę na te placki cholera!, wczoraj Luby miał mi zrobić, ale zamiast placki to zjadłam 1,5kg arbuza plus kapustę kiszoną, to był mój rarytas na noc.
Jussastar kochana ja trzymam mocno, aby ten cykl był trafiony u Ciebie! Aby ta @ nie przyszła! Tylko były pozytywy na teście kochana! :* jak tempka?
Kobietko podskakuje razem z Tobą ze szczęścia! No i tak gdybym fruwała fruwałabym razem z Tobą. Takie nowiny napędzają mnie pozytywną energią. A nie ukrywam, ze w moim przypadku czekanie na wszystko jest dobijające!
Bo usg w Polsce wyszło zadowalające, i początkowe wyniki tutaj moje tez mnie satyswakcjonują.. Ale dobija mnie czekanie teraz od 23.12 do 6.02 zeby znów sie dowiedzieć czy wszystko gra. Prywatne wizyty odpadają, bo za wysokie koszta.
Monarti, Lisica aby owu była i wasze staranka były przyjemne i bez stresu i oby wszystko poszło zgodnie z planem kobietki!!!
BubblesGirl Tobie 3 dni pozostało do testowania. Trzymam kciuki, zaciskam je mocno, mocno!!!! :**
Domka, a Ty testujesz kiedy ja mam wizyte Usg. Aby przyniosło Ci to szczęście!!

:*
Kochane moje gdybym mogła to dałabym Wam mój brzuch, żebyście mogły zebrać tyle fluidek ile tylko możecie, zeby sie wszystkim Wam udało!! Ale nie mam mozliwosci takiej wiec zostaje mi przesłać wam mnóstwo fluidków!!! Mnóstwo! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.... I jeszcze wiecej! :*