• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej dziewczyny!

Na początek zaznaczam, że trzymam kciuki za Jussastar - życzę bardzo II kresek :)

Informuję, że dzisiaj oddaliśmy z Moim nasienie do badania - jutro wyniki. Trzymajcie kciuki, bo facet mi się denerwuje jak dziecko :-)

Poza tym mam ważne pytanie, może przeoczyłam ale... gdzie jest Adelo? Czy coś się stało?

reklama
Już obiadek zaliczony i do placków była kapusta:-) babunia mi dała, dorobiłam sos z mięsem z rosółu nie ma to jak zrobić obiad z resztek:-P

INIS:-) DAJ ZNAĆ JAK WYNIKI NAPEWNO WSZYSTKO OK:-)

Dziewczynki nie mam jeszcze @, więc wszystko możliwe. Dziękuuuuuję Wam za mega wsparcie dziś czytałam Wasze wpisy jak jechałam autobusem i aż mi się buzia cieszyła :D

Przyszły mi testy ACON co są bardzo czułe. Ale z tego co pisały niektóre z Was mogą dawać fałszywy wynik? Nie wiem kiedy testować. Może jutro z rana?

Monarti, Kas, Inis, Blueberry – dzięki za trzymanie &&& :)

INIS – po ilu cyklach starań się zdecydowaliście na badanie? Napisz jak wyszło trzymam baaaardzo kciuki, żeby wyszły pozytywnie.

KAS – fajnie Ci. Ja po wiesiołku nie czułam różnicy…

Domka ja jak na razie chodziłam na NFZ do intermedu. No i mogę polecić Doktora Stebłowskiego, bo u dwóch babek tam bylam i obie są beznadziejne i potraktowały mnie strasznie zbywająco. W ogóle to nie wiem jak Wy, ale moja opinia jest taka, że generalnie faceci jako ginekolodzy są o niebo lepsi niż babki… Bo kobiety to prawie zawsze zołzy. Nie wiem, czy zazdroszczą młodej dziewczynie, że ładna i zgraban, czy o co chodzi;p I są niedelikatne. U facetów zawsze pozytywne wrażenie.
Ale jak już zajdę w ciążę to może się rozejrzę za jakimś prywatnym… A jak Ty Domka?Masz jakieś dobre namiary?

Bubbles ja np. miałam według OVU na wczoraj @ a wg Kalendarzyka na dziś.

Jussastar to rób jutro z rana test:D trzymam kciuki &&& :)) A ile jesteś dni po owu?

EDIT: Ja mam wrażenie jakbym zaraz miała dostać @, podbrzusze mnie hmm.. nie boli, ale je odczuwam:wściekła/y: Ale może to i dobrze, jak ma przyjść to im szybciej tym lepiej, żeby zacząć nowy cykl:)

Ostatnia edycja:
Jussastar trzymam kciuki :-)
Ja niedawno wróciłam do domu. W pracy o mały włos i wymiotowałabym, bo niektórzy ludzie się nie myją, obrzydliwe :sorry2:
Nie wiem kiedy mogę mieć owulację... w ogóle się na tym nie znam :zawstydzona/y: Mój organizm od paru miesięcy szaleje. Zawsze miałam wszystko ładnie poukładane, wszystkie objawy były widoczne, teraz nic...

Fimka- BubblesGirl - ja miałąm pod koniec cyklu tak samo :) a przyszła niespodziewanie- nic nie czułam wszystkie dolegliwości przeszły od razu:)
Ada- współczuje:( grrr .:/ dzięki za zaproszenie :)

Jussastar - czekamy czekamy!!!Testuj skoro masz teściowy :)

Mój mężu na służbowej imprezie a mi pozostało forum i tv :P :blink::blink::blink::blink:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry