• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Blue ja to bym chętnie wyszła z domu gdyby nie wiązało się to z wyjściem z domu :-D Zmusiłam się do wizyty w lodówce i jem sobie kanapeczki z salami (nie lubię salami) oraz ogórkami konserwowymi (też średnio lubię). Smakuje mi!! :-D Dziś mam tak leniwy dzień, że nawet moje kubki smakowe mają w du.pie :-D

reklama
Mój też wraca za 2 godziny niecałe a ja się bardzo cieszę, że nie może mnie zobaczyć w tej chwili - przed kompem, z maseczką i obżeraniem się. Wyżarłam dzisiaj od rana cały słoik ogórków konserwowych, właśnie zajadam ostatniego. Nie zmarnują się przynajmniej a ja zaliczam to do sprzątania lodówki bo miałam w planie :-D

Inis oj ja się też bardzo cieszę, że noe może mnie zobaczyć w tej chwili. Maseczka na włosach, w piżamowych spodniach, telefon w jedej ręce i parówki Berlinki w drugiej. A jak dzwonił pół godziny temu to co ja na to? Tak tak kochanie, układam pranie, odkurzyłam.. Ej my kobiety, ale jednego nie mozna nam zarzucić. Czego? Bo my cos robimy.. :D przecież jemy, piszemy i sie boczymy. :d

Domka i tu wasze zastanowienie było jak i moje z mężem kto te durnoty wymyśla. :D

Inis, Blue- czasem taki dzień błogiego lenistwa jest potrzebny:-)ja miałam dzisiaj wolne więc ogarnęłam dom zrobiłam pierogi a teraz ogarniam siebie przy kawie. Energii mam sporo :-)w końcu mąż wraca:-) soczewki na oczach więc do dzieła:-) makijaż trzeba nałożyć :-Pbo strasze:-)

reklama
Może i dzień lenistwa, ale humor musi być, no.. Bo "jaja muszą być, bo bez jaj to jest huy" ach ten piątek.. :D

Monarti a Ty niby skąd masz energię dzisiaj na to wszystko? Uszczknij rąbka tajemnicy.

Domka no to na zdrowie. A co! Nie żałujemy sobie rarytasów. :D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry