• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć dziewczyny. Ja dostałam wczoraj antybiotyk na moje przelekle zapalenie pecherza. Lekarz w razei czego dał mi taki bezpieczny na wypadek ciąży. U mnie dni płodne się skończyły bo biały śluzik się pojawił. Nawet mąż to zauważył. Teraz czekamy na efekty. Finansowo się totalnie spłukaliśmy i czekamy na moje stypendium. Heh ja się wszystko wali to pewnie jeszcze okaże się że w ciąży jestem. Wczoraj strasznie mnie podbrzusze bolało nie mam pojęcia czemu. Za tydzień mam trzy egzaminy mam nadzieje że jakoś je zdam. .

KAS- TO TERAZ OCZEKUJEMY NA TERMIN @ I ZACISKAMY KCIUKI :)
DOMKA - nie żałuj sobie :) ja zrobiłam sobie z ciekawości i widać- już bladziutką drugą kreskę- więc już po wszystkim :) teraz tylko oczekiwanie

Domka owulacja najczęściej występuje 24-36 godzin od pierwszego piku LH (pierwszego dodatniego testu). Poziom LH nie zawsze spada gwałtownie więc jeszcze dzień dwa później test może wyjść również dodatni.

Nie ma to znaczenia jaki dziś wyszedł test. Bierze się pod uwagę pierwszy dodatni.
Ale swojego ema oczywiście możesz dopaść ;-)

reklama
witaj Ritta- brakuję nam tutaj Ciebie :) pokazuj się częściej.Zawsze czekamy na Twoje rady :) jak się czujesz?

Domka- mnie czasem zabolą jajniki na szczęście piersi już nie są z bólem do zniesienia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry