• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hejka dziewczynki ;)
przesyłam porcyjkę fluidków dla Was bo dawno nie przesyłałam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

życzę miłego dnia i postaram się zaglądać częściej ;)

Witajcie.
Ja dziś jak nie żywa wstawałam. Normalnie oczu otworzyć nie moglam.
No i w szok wpadłam bo spałam do 9.40.. Jestem ciekawa czy moje malenstwo jak sie urodzi to tez tak bedzie spało :D

Mona ja wiem że ona dumna i wogole, ale wiesz wytłumaczyłam że do przyjazdu czyli 13 tc nie informujemy nikogo, bo ja naprawdę sie bałam, tym bardziej ze tu z wizytami to jest jak jest, i nawet usg nie miałam do 13 tc (dopiero prywatnie w PL), wiec nie chciałam aby ta informacja sie rozeszła. Jestem poirytowana ze nie uszanowała, bo tak to nie moge narzekać, złota kobieta (z lekka nadgorliwa, ale umiem z tym walczyć) :)

Kobietki ja Wam dwoch kreseczek życze! :) bo ma byc wysyp ! :*

Bubbles kochana fajnie ze tak zareagowali, no i super ze sie oby dwie strony bardzo cieszą! :*

Domka to moze Ty mnie tez kopnij?
Bo wstyd sie przyznać, cały czas na forum jestem. :D

Niech ten brzuch nie boli.. Bo ja sobie porozmawiam telepatycznie z tą @ jak jednak bedzie chciała przyjść. I ją tak pogonie, ze nie przyjdzie przez kolejne miesiace!!! :*

Kobietko ja właśnie w tej ciazy mogła bym spać i spać.. Wczesniej to juz o 6, 7 na nogach..

HAha załapałam wene;-) wysyłam powera^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Wygoniłam córe na dwór z kolezanka;-) a ja szybciutko worek smieci wywaliłam z zabawek;-) bo moja zbiera a to styropian a to jakies kubki po serkach i sie tym bawi,dziwne nie;-)
I musze raz na jakis czas zrobic wywalanko ale jak nie widzi. No i była okazja;-0

Posprzatałam,kurze powycierałam,pranie poskładałam,druga pralka tez sie pierze.

Odkurzyłam cokolwiek bo filtr sie zawalił i musiałąm go umyc,jak wyschnie zrobie powtórke. Zaraz ogarne przedpokój i łazienke cokolwiek.
Bo ta dziewczynka u nas jest i ona ma 9 lat. To tak jakby szwagra pasierbica,i straszny z niej bałaganiarz wiec nie ma co sie wysilac;-)
I zaraz sie w kuchni zaszyje. Musze naczynia umyc. My na obiad mamy wczorajsza grochówke a na wieczór jak M wróci to schabowe ziemniaki i sórówka z pekinskiej kapusty;-) to podszykuje. A potem relax z książką;-)

Jaaaa jak ja sie rozpisałam,kurde jak nigdy tryskam energią;-p

Domka biorę garściami tą energię!! :)
A co do zbierania rożnych rzeczy to niektóre dzieci tak maja, np. Mój brat tez sie do nich zalicza. :) to jakieś kijki, to kartoniki, to taśmy malarskie itp. :D

ooo fajnie , Domka, że wena jest- ja wczoraj dostałam jak mi ktoś nerwa ruszył- od razu wzięłam się za prasowanie które czekało już od piątku :P :-D:-D:-D:-D:-D

po drodze dla poprawy humorku poleciałam na zakupy :) torebek mi brakuje hehe :) kupiłam czerwoniutką :) czapeczke , sweterki i spódniczkę :-)a co :P nerwy swoje robią :)

aha mężu zdał - moja zdolna bestia :D :-):-):-):-):-)

ps. moje dziecko uwielbia szmateczki do wycierania, mówi , że robi z nich dzieło sztuki :D

Ostatnia edycja:
reklama
A moja jak była mała to podpaski i tampony szły w ruch;-) Z podpasek kołdry robiła;-)

Teraz królują waciki i papier toaletow które musze chowac;-) bo robi z nich kołdry i poduszki lalkom barbi;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry