• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mona twoja temp tez. Niech idzie do nieba. Wczoraj miałam dziwne schizy;-/ brzuch mnie bolała jak na @,no z niczym tego bólu nie pomyle,do 1 nocy sie wierciłam,w miedzyczasie mąż dostał małą zjebke,potem troche powyłam.Jakies wachania mam,do tego cycki mam tak ocieżałe, Naprawde jakies napiecie przed miesiączkowe wczesne

Mona dzieki, rodzice zadowoleni, gratulowali, mamuska sie poplakala, na poczatku chyba myslala, ze sobie zarty robimy, ale potem do niej dotarlo, ze babcia bedzie i sie cieszyla, pytala od razu czy moze sie juz komus chwalic to pozwolilismy, bo wiem, ze by nie wytrzymala i by ja korcilo, zeby do mojej babci(jej mamy) dzwonic:D

Oj ją pisze z telefonu aplikacji na android :-) naszego forum :-)
Kalendarz ciekawy :-) moje dziecko jutro wraca a mi się tak za nim już tęskni:@ babcia dostała misję - ma mu załatwić strój na bal karnawałowy w przedszkolu:-)

Oj ją pisze z telefonu aplikacji na android :-) naszego forum :-)
Kalendarz ciekawy :-) moje dziecko jutro wraca a mi się tak za nim już tęskni:@ babcia dostała misję - ma mu załatwić strój na bal karnawałowy w przedszkolu:-)

Mi z kobputera jak pisze tez nie chce sie edytowac i entery nie dzialaja

Ja dzis kuje dalej.
Cos dziwnego sie dzieje z moim organizmem powinnam miec juz skok temperatury a tu nadal 36,6 i do tego bola mnie jajniki czasem kuje w brzuchu a wczoraj jeszcze glowa mi pekala.
Nie chce sie nakrecac ze sie udalo bo znowu sie rozczaruje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry