• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
To super:-)ja mam tylko młodszego brata i jemu tymbardziej daleko do dzieci,mąż na 5 rodzeństwa ale moi teściówie a zwłaszcza teściowa nie garną się do wnuków

He he no to się życzenie spełniło, nam z kolei na ślubie we wrześniu życzyli wspólnej córki:-)

reklama
Bubbles super pomysł:tak::tak:

Ja nie wiem jak w tym miesiącu ze starankami, bo mam jakiegos wirusa w gardle ehh.. póki co mam leki i nieźle kaszlę. Do pracy chodzę niestety:-( :-(płakać mi się chcę.. z małą cały dzień moja mama jest, bo nie chce jej zarazić...
Wiem wiem powinnam myśleć pozytywnie ale nie zawsze się da;-)

hejka jestem ;) kochane moje jak są jakieś poprawki na liście do zrobienia to na pw proszę i przekazujcie dziewczynkom aby na pw do mnie pisały tam na pewno nie przeoczę ;)

U mnie zanim się rodzinka dowiedziała to był falstart bo mam na fb koleżanki z forum i jak na fb umieściłam buźkę szczęśliwa to doczytały tu ,że zaszłam i na fb mi gratulowały od razu , ale teściowie fb nie mają na szczęście ;)nam to życzyli w Wigilię jak co roku ,a po Wigilii się okazało ,że już w drodze i byli zaskoczeni ;)

Co do powiadomienia. U mnie nie było ciezko z powiadomieniem. Bo rodzice z obydwóch stron dowiedzieli sie w dzien w ktorym wyszły dwie kreseczki. :)
Ale miałam problem z teściową, bo prosiłam ją, żeby nikomu do świąt nie mówiła, bo chce poczekać, to cały czas mówiła ze ona nic nikomu nie mówiła, i co my przyjezdzamy a połowa jak nie cała rodzina juz wie :/ wkurzałam sie, bo poprosiłam.. To była taka moja prośba, bo dmucham na zimne.. Nie wyszło, i w sumie do dziś mnie to irytuje..
A moi rodzice milczeli jak grób, do swiat, bo uszanowali.

oj Blue- z teściowymi tak to niestety bywa :) ale z drugiej strony miała ogromny powód do dumy i ciężko się było powstrzymać :)

Kobietka :) - fb zdradzi wszystko :)

co tutaj taka cisza???

Cześć Kobietki! Ja ostatnio nie zaglądałam na forum bo musiałam sobie trochę wrzucić na luz. Za dużo myślałam o dzidzi a niepowodzenia tylko powodowały frustracje... Zaczynałam już się denerwować na M, że pali i zmniejsza nasze szanse... ehh.... Postanowiłam trochę wyluzować... Dalej będę brać wiesiołek i mierzyć temperaturę, ale nie mam zamiaru o tym myśleć cały dzień. Jak nie wyjdzie przez rok - na badania. Już się pogodziłam z tym,że to nie od razu. Bo ja chciałam już - teraz... Widać nie można mieć wszystkiego....

Jak u Was. Jakies II kreseczki były? :-)

Jussastar :) takie wrzucanie na luz najczęściej owocuje :) trzymam nadal kciuki i pisz do nas bo coraz nas mniej :( a szkoda, żeby wątek umarł

u mnie dzisiaj tempka 36.9 - rośnie :)

Trzymajcie dzisiaj mocno kciuki za mojego lubego- dziś pierwszy dzień egzaminów:) :-):-)A JUTRO POWRÓT DO DOMKU :)

MIŁEGO DNIA :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry