• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
LISICA staranek nie przerywaj. Ja z M postanolwilismy ze jak w tym cyklu sie nie uda to odtawiamy wszystko,witaminy,testy,termometr,moze nawet net. Moze i tobie taka przerwa dobrze zrobi. Nie mart sie. Tule;-*

reklama
To tak jak mi:-) czyli można już testować 2 lutego :-) ewentualnie 3
Lisica. Ją sobie obiecałam że do 3 razy sztuka jak się nie uda to w kwietniu odpuszczam z mierzeniem i co ma być to będzie:-)
U mnie też wreszcie biało:-)

Helou

Jestem,zima mnie uziemila to od poniedzialku w domu siedze.Chcialam wczoraj gdzies pojechac ale moje autko sie okazalo lodowcem.Nawet go sama otworzyc nie moglam.

LISICA-oj przykro mi.Znam ten bol.
Ja mysle,ze masz racje.Daj sobie miesiac odpoczynku.Ja tak robilam.Przez miesiac nie myslalam wcale o staraniach i potem z nowa energia przystepowalismy znowu do dzialania.
U mnie,jak widac rok juz minal i ten cykl taki na pol gwizdka bo musze tarczyce podleczyc.Ale zalozylam sobie,ze w tym roku sie uda bo nie moze byc inaczej.

MONARTI-ale fajny avatarek.

DOMKA- no,zeby byl ladny sniezek to bym wiele nie narzekala.Ale u nas tylko lod.Na moim samochodzie normalnie na centymetr,wczoraj sie go dalo troche odkuc ale i tak stoi.A slisko tak,ze strach wychodzic.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry