• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
On ma tabletki na nadcisnienie i na nerki. Nie pamietam dokladnie tych nazw. Teraz byl u rodzinnego sie dowiedziec czy mozna te tabletki brac w czasie staran. Lekarz stwierdzil ze ma za silne. Na ulotce pisalo ze moga zle wplywac na plodnosc, ale lekarze ktorzy wypisuja recepte nie zwracaja uwage na informacje od pacjentow. Po prostu ignoruja. W lutym ma dopiero wizyty zeby przepisali cos innego.

Kurde. Moj D tez bierze tabletki na nadcisnienie:-( musze sie dowiedzuec co i jak bo mnie teraz zmartwilas:-(

reklama
witajcie
jest skok temperatury, 36,7 - ovufriend wyznaczył owulacje na 19 stcznia czyli niedziele :)
zycze miłęgo dnia:)
Ps ale miałam zakręcony początek dnia patrzę że pisałam do was o 6.20 a mój zegar w tel pokazywał 6.05 mam ustawienia automatyczdd z sieci więc spóźnial o 15 minut :-S jestem bez śniadania, dobrze że mama mnie pośpieszyła bo bym zadowolona jeszcze w domu siedziała:-(

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry