• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mona lecę! Lecę do Ciebie! Jutro chyba zaopatrzę sie w ziemniaki, i mrożone frytki.
A nerwy to normalna rzecz, zobaczysz ze pójdzie mu dobrze. Trzeba wierzyć i trzymać mocno kciuki! Będę trzymać raz z Tobą!! :)

reklama
a nie dziękuje nie chcę zapeszać, wiem , że da sobie radę bo jest z tego dobry:) w końcu mówią na niego "prymusek" ale nerwy muszą być- i już wraca do mnie na stałe :) 6 miesięcy minęło szybciutko :d wtedy będę go maltretowała cały cykl aż w końcu się uda :) :-):-):-):-):-)

Ada tule. A czego zamiennika nie dostanie tersaz tylko w lutym? Nie martw sie,do lutego niedaleko. Dziewczyny jak janik boli w trakcie ovu to znaczy ze ovu bedzie z tego bolącego jajnika?

Domka nie wiem ale tak słyszałam, że jak jajnik boli to tego z owulacja. Nigdy tego nie sprawdzałam, nie sprawdziłam, ale jak mówiłam wtedy co owulkę miałam, ze lewy bolał i boli lekko to mi kumpela powiedziała ze pewnie z tego owulkę miałam.

Ja pierdoczę, kobiety ale emocje!
Polska prowadzi ze Szwedami. Ale jazda, mam nadzieje ze im dokopią! 27-17 i 12 min do końca! :)

On ma tabletki na nadcisnienie i na nerki. Nie pamietam dokladnie tych nazw. Teraz byl u rodzinnego sie dowiedziec czy mozna te tabletki brac w czasie staran. Lekarz stwierdzil ze ma za silne. Na ulotce pisalo ze moga zle wplywac na plodnosc, ale lekarze ktorzy wypisuja recepte nie zwracaja uwage na informacje od pacjentow. Po prostu ignoruja. W lutym ma dopiero wizyty zeby przepisali cos innego.

Ada przykro mi ale to dobrze że tak wyszło, przynajmniej nie będziecie sobie pluć w brodę gdyby było coś nie tak z dzidziusiem.

Domka ja ostatnio miałam z lewego (monit) i bolały obydwa. Teraz bolą na zmianę, bardziej lewy.

Już wiem wygraliśmy pięknie! Oby tak dalej im poszło z Chorwacją:-)

ADUŚ- przynajmiej już na spokojnie zaczniecie się starać bez żadnych problemów zdrowotnych. Najpierw mąż przejdzie leczenie mocniejszym lękiem a później będziecie się mocno starać. Trzymam za Was mocno kciuki:-)

Blue! Konwerter wysoko na dachu :-)musi ciągle działać aby się rozmroził:-P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry