• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Krewetki też bym zjadła. Ja dziś coś bez apetytu, brzuch mnie od wczoraj pobolewa... Zaraz kładę Urwisa mojego spać i sama do łóżka znikam.
Jutro mam "ciężkiego" klienta, muszę się przygotować psychicznie :-D

reklama
Hej, Mój był u lekarza... niestety złe wieści... nie możemy na razie się starać przez te tabletki... na początku lutego będzie mieć zmieniane... a tak się cieszyliśmy...
Na razie nie będę tu zaglądać, płakać mi się chce. Znowu czekać. Jestem załamana. Dobranoc.

Hej, Mój był u lekarza... niestety złe wieści... nie możemy na razie się starać przez te tabletki... na początku lutego będzie mieć zmieniane... a tak się cieszyliśmy...
Na razie nie będę tu zaglądać, płakać mi się chce. Znowu czekać. Jestem załamana. Dobranoc.

Ada tulę, wypłacz się czasami to pomaga. Kochana życzę Wam aby czas szybko upłynął, i abyście znów sie mogli zacząć starać. Odpocznij, i daj znać co i jak jak juz zaglądniesz tu z powrotem. Ściskam i myślami jestem z Tobą.

Ada dokładnie- zawsze możesz nam się wypłakać- przecież jesteś już z nami od dawna:) po to tutaj jesteśmy :) nie zostawiaj nas :)
Blue- oj biedaczko! chodź do mnie ja Cię poczęstuję, mam nawet frytki w kształcie mikołaja, gwiazdki albo choinki .... trochę nie na czasie ale są dobre :) :-):-):-)

Ja już chodzę poddenerwowana- mój kochany w czwartek i piątek ma egzaminy kończące kurs....już się za niego denerwuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry