• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Aschlee przykro mi:( Życzę żeby wam się szybko udało jak wrócicie do staranek:tak:

Domka, Monarti, Fimka aż się nie mogę doczekać waszego testowania:D

No to teściowie już oficjalnie wiedzą o naszym Bąbelku:D Kupiliśmy kartki na Dzień Babci i Dziadka, napisałam w środku:

"Wszystkiego Najlepszego z Okazji Dnia Babci
Do zobaczenia we Wrześniu
Wnuczek / Wnuczka "

Jak wchodziliśmy do bloku to wrzuciliśmy je do skrzynki na listy(zaadresowane), weszliśmy do nich jak gdyby nigdy nic, no i mój zaczął gadać, że coś w skrzynce mają, żeby poszli sprawdzić, bo to może coś do nas(do tej pory mojego pisma z banku przychodzą na ich adres, więc odbieramy u nich pocztę:) ). Szwagier poszedł i przyniósł i mówi, że to chyba coś do nich i podać teściowi i teściowej, teściu od początku podejrzliwy mówił, że ktoś sobie chyba jaja robi, bo bez znaczka list, ale otworzył, na początku popatrzył się na mnie z niedowierzaniem, ale pokazał teściowej, ta w pisk i od razu przyleciała mnie przytulić i gratulować, popłakała się, teściu też nas wyprzytulał i się popłakał(no i ja oczywiście też w ryk:-D), było super:)) Mój jak od nich wyszliśmy to mówił, że mu kamień spadł z serca, bo się biedny stresował jak zareagują:D

Dzisiaj wieczorkiem jedziemy do moich, teraz ja będę miała większego stresa:D

Ostatnia edycja:
Ale zima u mnie zimno sypie sniegiek i bialo:o. W koncu dzisiaj znalazlam chwile zeby ogarnac egzaminy. Mase materialow mam ale dam rade. Moj znowu swiruje i chce zebym testowala bo ku mowie ze cos dziwnie mnie brzuch pobolewa. Pewnie ze stresu przed sesja.

BubblesGirl swiety pomysl na przekazanie wiadomosci rodzicom.

Ja w niedziele dowiedzialam sie ze szwagierka chce brata wrobic w kolejne dziecko. Ja mu wspolczuje doslownie takiej zony. Nie wiem jak mozna siedziev w domu z dwojw dzieci i chodzic spac po 4 w nocy. Kobieta zwyczajnie nie radzi sobie. Tesciowej rece opadaja jak tylko ma wolne jezdzi do niej wszystko robic.

Moj bedzie chyba rozmawial z bratem swoim bo kurcze nie rozumiem tej kobiety a szkoda ki go bo fajny facet

Mona no tak myślę, że się ucieszą, ale takie czekanie w napięciu jest męczące, chciałabym żeby już było po:D Wczoraj jak do babć dzwoniłam to miałam taką ochotę im powiedzieć(bynajmniej jednaj z którą mam większy kontakt, to mama mojej mamy, tak mnie korciło, ale się powstrzymałam, bo ona by od razu do mojej mamy zadzwoniła i nici z niespodzianki by były:D).

Bąbelku a pewnie że tak:) a to będzie pierwszy wnuczek lub wnuczka w rodzinie? i pamiętaj dla dziadków to najwspanialszy prezent :P moi rodzice po moim synem świata nie widzą:)

KAS- współczuje szwagierki- może pogadaj z bratem ??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry