• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Papier toaletowy też ostatnio wchodzi w grę, mały lubi oglądać na Cbeebies ART ATACK a tam właśnie jest tworzenie czegoś z niczego- i zaraz mi wyskakuje z propozycjami...rolkę z papieru pokolorował i miałam lornetkę :)

DOmka- zdolna dziewczynka z Twojej córki- podpaski jako kołdra- też myśl :) na szczęście mój jeszcze nie dojrzał do takich wynalazków, ale już zaczyna się interesować anatomią co mnie przeraża :szok::szok::szok::szok::szok: czemu te dzieci tak szybko dorastają ??

oj Ameliie nic straconego :)

mojemu w przedszkolu ostatnio robili badania wzroku i mi Pani dała papierek ze zgodą, w domu gdy byłam zajęta wziął ten papierek ze stołu, wyrzucił go śmieci i przyszedł zadowolony " no mamo mam już święty spokój, wyrzuciłem tą karteczkę do śmieci " :-D a jaki dumny z siebie :)

buuu zęby - masakra- - - - współczuję :/ mi na dale tak rośnie po lewej stronie też rano go czułam, ale już spokój :-)

kopnijcie mnie bo leniwa się zrobiłam ostatnio , jak jest dziecko to człowiek ma co robić i prędzej się ruszy...

No nie przyszła póki co... Zastanawiam się, czy mnie mdli bo mały w nocy mi wymiotował, czy kolejn y objaw @...

Nie wiem... Ogólnie przy moich 29dniowych cyklach (mam jak w zegarku ostatnio), miała być wczoraj @...

a wiesz , że często objawy są podobne - dopiero w 8 tyg zrobiłam test :D bo ciągle czułam , że @ przyjdzie ?? dobra jestem hehe :D nie masz tesciora? jak nie to CI podrzucę :) bo sama jestem ciekawa :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry