reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witajcie:) Paulinko nie smucę się, co ma być to będzie. Kolejny test zrobię 3.06 w tym dniu powinna pojawić się @. Nie liczę jednak na cud i już mąż ma abstynencję przed badaniami. Reasumując: w pn robię test jeśli wyjdzie negatywny to we wtorek robimy badania mężowi. Nie mam zamiaru faszerować się arsenałem leków póki nie będę miała pewności, że jego badania są dobre.:)^^

reklama
ja jak nie dostanę @ to też testuję 3.06 i niezależnie od wyniku idę do lekarza zobaczyć co w trawie piszczy , bo ja od ponad 2 lat miałam cykle w normie , życie mnie nauczyło ,że nawet w terminie @ czasem testy nie wychodzą , moja kuzynka robiła test w 36dc i dopiero wyszła wtedy druga kreska wcześniej nic nie było widać ,a teraz ma super synka...

kobietko, ja w poprzednim cyklu miałam opóźnienie @ o 7 dni. 1-szy raz mi się coś takiego zdarzyło. Zrobiłam badania krwi, w ciąży nie byłam więc odstawiłam dupka. Przyszła @ trwała tydzień. Potem 4 dni przerwy i znowu krwawienie około tygodnia. W tym cyklu spodziewam się tego samego więc nic mnie już nie zaskoczy. Dodam jeszcze, że przez prolaktynę przez 2 miesiące wstrzymała mi się @, lub trwała 2 dni- nim podjęłam leczenie.

ARLEN kochana nie smuć się:) 6 dni po zapłodnieniu, a do zapłodnienia dochodzi jakiś tydzień po owu, czasami wcześniej... Tak więc poczekaj jeszcze kilka dni i znów zrób test:)
Kobietko widzę, że konkretne zakupki zrobiłaś:)

paulinko do zapłodnienia dochodzi od razu, ale to implementacja - zagnieżdżenie zapł. komórki w macicy - odbywa się około tygodnia po zapłodnieniu i może temu towarzyszyć plamienie, ale nie musi, :tak: taka drobna różnica ;-)

arlen trzymam kciuki za pozytywny test

kobietka ty wiesz co ;-)a w razie czego to niech się dzieje wola Boga, tak jak sama pisałaś, może będziesz kolejnym przykładem na to, że to Bóg ostatecznie decyduje o tym kiedy na świecie ma się pojawić nowy człowiek, chociaż nam się wydaje że ta decyzja należy tylko do nas :tak: w razie dzidzi to nie wyrzucaj sobie że to była twoja głupota czy coś takiego, to była wola Boża i wszystko na ten temat, a wolę Boga powinniśmy przyjmować :tak:

u mnie nic nowego... dzień dziecka spędzam z moimi przybranymi dziećmi, czyli mojej siostry i brata, była też na cmentarzu u moich aniołkowych dzieci, ale jakoś dziwnie się tam czuła, wybrałam złą porę, za dużo ludzi było
życzę wam jutro miłej niedzieli

Witajcie z rana:) Ja przed pracą ale jak pisałam poprzednio dziś 03.06 więc zrobiłam kolejny test. Oczywiście nie jestem zaskoczona jego wynikiem-negatywny. Myślę, że @ znowu przyjdzie z 5-6 dniowym opóźnieniem czyli w 33-34 dc. No ale nie poddaję się. Jutro badanie męża, zobaczymy jakie będzie miał wyniki. I standardowo jak w poprzednich miesiącach nie pozostaje nic innego jak czekanie na @ i kolejne próby. Pozdrawiam cieplutko i miłego dnia kobietki:)

Edytko - z całego serca dziękuję za te ciepłe słowa :*
ARLEN- mój test też negatywny ,a @ nadal nie ma, idę jutro na wizytę zobaczyć co się dzieje ,do tego doszły inne dolegliwości swędzi mnie tam :zawstydzona/y: bardzo i muszę iść po jakiś lek na to.

Miłego dnia :)

hej hej. u nas pogoda dzisiaj nieco lepsza niz w weekend to i wiecej energii. dzień dziecka w domu...masakra. musialam w sobote malemu czapke ubrać na dwór,bo 12stopni było i wiatr taki,że głowy urywało... taaa globalne ocieplenie....

dziewczyny trzymam kciuki za kolejne cykle :)
ja dzisiaj też u lekarza byłam. dziś też obudziłam się z wielką plamą na prześcieradle... znaczy,że się oczyszczam. co do lekarza. powiedział,żebym przyszła w połowie następnego cyklu,to zrobi usg,sprawdzimy co tam w trawie piszczy,jak pracują jajniki itd. mięśniaka mam przez najbliższe pol roku kontrolować też na usg,czy rośnie itd. i pewnie pozną jesienią,zimą trzeba będzi esię pozbyć dziada. ot tyle.

miłego tygodnia Wam życzę!
kobietka gratuluje nie palenia... ja nie paliłam...od czwartku znowu palę;/ muszę się zebrać i znowu rzucić...

fiuufiuu- dzięki kochana ,czasem już prawie pękam ,ale jakoś się trzymam puki co .
miłego dnia dziewczynki ja dziś mam wizytę u ginekologa zobaczymy dlaczego @ nie ma.Na 13 idę.

reklama
Witajcie ponownie:) Dziś odbieram wyniki męża. @ nadal nie ma ( 4 dzień po terminie )to zapewne wina dupka jak poprzednio.
Ech... My to się kobietki mamy....^^. W cuda nie wierzę więc w pn zrobię badanie by się upewnić, że ciąży nie ma na 100 % ( choć i tak 2 testy były negatywne ) ale przy okazji zbadam sobie prolaktynę, potem sama odstawiam dupka.
Pozdrawiam cieplutko w te zimne dni:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry