reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
cześć przepraszam ,że dopiero odpisuję ,ale byłam u cioci :)
otóż lekarz stwierdził ,że ciąży brak ,że mam mega zapalenie i coś z jajnikiem, ale na razie mam wybrać leki i przyjść 20 czerwca na wizytę, wywołał mi @ luteiną i już mam @ od środy , a co z jajnikiem nie powiedział zrobił mu zdjęcia i mówił ,że mu się nie podoba prawy jajnik.

Pozdrawiam Was serdecznie :*
ARLEN- a może może ....:)może jesteś jednak w ciąży:)

reklama
Kobietko trzymam kciuki za szybki powrót do zdrówka.
Ja odebrałam już badania męża-NORMOSPERMIA-wszystkie badania są w normie ( mam opis szczegółowy przed sobą )czyli już wiadome, przyczyny należy nadal szukać gdzieś u mnie.
Nie ukrywam, że troszkę mi ulżyło- wolę by mąż nie musiał biegać ze mną po lekarzach hehe.
Póki co @ nadal brak ( pojawił się śluz szklisty jak w dni płodne z lekką domieszką czerwieni). Czekam więc kolejne dni do poniedziałku.
Pozdrawiam Was:)

Witajcie w ten słoneczny dzionek:)
Nie wydarzyło się nic, czego bym się nie spodziewała- przyszła @ :)^^
Tak więc czekam na koniec @ i zaczynamy ponowne staranka.
Pozdrawiam gorąco.

Witacie
ARLEN- za owocne staranka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
mi się @ właśnie skończyła poczekam do jutra i będę brała czopki od gina i smarowała się kremikiem , mam je brać 7 dni , a za tydzień w czwartek czyli 20tego idę i zobaczymy jak będzie wyglądał ten mój jajnik , może po @ trochę się ruszy i będzie poprawa jakaś , zobaczymy kiedy dostanę następną @....

cześć dziewczynki co u Was ?Ja ostatnio mam praktycznie codziennie gości jutro też kuzynka przyjeżdża z synkiem i zabiera moją mamę na weekend.
U mnie wszystko ok jajnik nie boli biorę sobie czopki i smaruję się kremikiem.
Odliczam dni do staranek, jutro mam wizytę u endokrynologa, trzymajcie kciuki aby wszystko było dobrze:)

Witajcie:)
kobietko-trzymam &&&&&&&&& :)^^
U mnie bez zmian. Już po @-w pon. 10 dc więc już jestem umówiona jak zwykle na wizytę u endo.
Znowu wydana kasa ech... i zero efektu.
No ale zobaczymy co to z tego wszystkiego wyjdzie. Pozdrawiam:)

ARLEN- dzięki kochana
ja trzymam kciuki za Was aby Wam się udało :)
dziś miałam gości z rana kuzynka, ciocia i mały Kamilek poszłyśmy na miasto , wróciłyśmy wypiły po kawce i pojechały zabrały moją mamę po drodze ,a ja zostałam sama jak palec , ale dziś idę do tego lekarza na 15:40 więc jakoś mi czas zleci.

cześć dziewczynki co u Was coś cisza na wątku ostatnio :-) pewnie jesteście zajęte.
Ja byłam u lekarza i wszystko ok , dostałam skierowanie na badania , tsh , morfologia i cholesterol mam je zrobić na krótko przed kolejną wizytą ,a kolejna wizyta za 2 miesiące.
Pojutrze mam kolejną wizytę u ginekologa i zobaczymy co z moim jajnikiem czy jakieś leki dostanę czy też skierowanie na badania jakieś , oby wszystko się dobrze skończyło z tym jajnikiem trochę się obawiam o ten jajnik....

reklama
kobietko- na pewno wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki&&&&&&&&.
U mnie miesiąc przepadł. Jajeczko nie pękło i zbyt późno lekarz się zorientował, że można było je przebić lekami prędzej. Także miesiąc odpoczynku jak na razie. Pozdrawiam gorąco

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry