reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzień dobry dziewczynki życzę Wam miłego dnia :)
ja czekam na @ już 33dc ,a nie mam @ , jeśli w weekend nie przyjdzie to zapiszę się do lekarza na wizytę.

reklama
edyta- ja tez mialam wyciety jajowód. takze jedziemy na tym samym wózku. no nic dziaj odbieram cala karte szpitalna,to sie w nia na spokojnie dopiero wczytam i zakreślę plan działania.

wasnie dziewczyny, po laparoskopii krwawi sie czy nie? bo w zasadzie endometrium powinno się "złuszczyć"? czy nie. no i kiedy spodziewać sie pierwszej @ po mniej wiecej miesiacu?

fiuufiuu więc jednak też wycięty jajowód :-( a który? u mnie lewy

u mnie krwawienie zaczęło się następnego dnia po laparo, pierwsze 3 dni było mocniejsze, a potem 3 dni plamienia, tak to jest związane z tym że poziom progesteronu spada i endometrium się złuszcza tak jak przy normalnej miesiączce, kiedy będzie kolejna @ to zależy od organizmu, w przeciągu miesiąca - dwóch powinna się pojawić, u mnie np w 19 dniu po laparo była owulacja z jajnika prawego, wiec 14 dni po ovu będę miała @ co daje mi 33-dniowy cykl (zwykle mam cykle 28 - 30 więc małe opóźnienie było)

W zasadzie to krwawienie po laparo nie było aż takie wielkie więc ciekawa jestem co mnie teraz czeka,, normalna miesiączka czy raczej bardziej obfita... mam nadzieję że u ciebie również szybko pojawi się owulacja i kolejna miesiączka :)

no ja póki co nie uroniłam kropli krwi wiec trochę zdziwiona jestem. a powiedz mi czy o owu wiesz z własnej obserwacji czy z monitoringu? bo tez sie zastanawiam czy sie u mni enie poprzestawia. inna sprawa,ze jeszcze ten miesniak jest,ktory powinien jakos zakłócać cykl, (jak twierdzil lekarz) choc przeciez do tej poryz nim zylam i nie mialam zadnych "odchylen" no nic trzeba obserwować siebie.

fiuufiuu monitoringu cyklu nigdy nie miałam, to akurat był przypadek że byłam na kontroli dzień przed ovu i było coś widać, ale samo usg nic by mi nie dało bo lekarka i tak nie była w stanie powiedzieć czy to już było czy będzie, ja wiem kiedy z moich obserwacji, które są tu: Obserwacja cyklu - enpr.pl

to dziwne że jeszcze nie krwawisz ale może nie długo zaczniesz, albo ten mięśniak ma na to jakiś wpływ, nie wiem bo ja mięśniaka nigdy nie miałam i nie mam zbytnio pojęcia co on może zaburzyć a co nie

na razie chyba pozostaje ci tylko czekać a później przyglądać się objawom na ovu

tak się pytam. mam w telefonie swoj obserwator i w zasadzie od 2 lat na bierząco ogarniam (poza szyjka,bo to jest nadal dla mnie czarna magia... ;) no nic dzieki za info!

oliwia- nie mam pojęcia także nie pomogę...
Dzień dobry dziewczynki życzę miłego dnia :)
u mnie @ nadal brak 34dc , jak nie przyjdzie przez weekend to idę do lekarza bo nie wiem co jest grane , a biorę leki i leczę tarczycę i na dodatek coś mnie swędzi tam na dole :zawstydzona/y:

ARLEN kochana nie smuć się:) 6 dni po zapłodnieniu, a do zapłodnienia dochodzi jakiś tydzień po owu, czasami wcześniej... Tak więc poczekaj jeszcze kilka dni i znów zrób test:)
Kobietko widzę, że konkretne zakupki zrobiłaś:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry