reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ARLEN Wiem, że można zmienić i właśnie nad tym pracujemy. :) mam nadzieję, że już niedługo będą efekty.

kobietka22 Tak to wszystko pieknie brzmi co piszesz, aż mi się zachciało wyjechać na wieś. Ahh ognisko, świeże powietrze, ruch na dworze. ZAZDROSZCZĘ! Ja siedzę w mieście i wdycham spaliny ;)

reklama
oliwia2 - no fajnie jest na wsi , współczuję ,że musisz wdychać te spaliny , ja pojechałam na wieś i nie żałuję prawie zapomniałam tam o fajkach, gry i zabawy z dziewczynkami wypełniły mi czas , posiedziałam pogadałam z rodzinką mojego M bardzo mnie wspierają:)
jak Wam minął weekend kochane ?

Witam dziewczyny wieczornie:) Arlen, a Tobie test wyjdzie? Siedem dni po owu? Mi się zdaje, że to za wcześnie...
A ja mieszkam na wsi... Kiedyś Wam wrzucę fotkę widoku z tarasu:) pola, łąki, lasy...

Mi test wyszedł dopiero po terminie @ .
witam porannie, spiłam kawkę i weszłam doczytać :)
jak minął weekend? ponawiam pytanko :)

Oliwia- ja nie oglądałam ,ale mój mąż owszem :)
ja zmykam dziewczyny do jutra spokojnej nocki :)

reklama
Witajcie jak Wam mija poranek dziewczynki ?
Ja obudziłam się o 5:45 i nie mogłam już usnąć, coraz wcześniej wstaję :)
Wypiłam kawkę, i weszłam na forum:) wyprawiłam męża do pracy i siedzę , na dziś nie mam planów bo ciągle leje więc nigdzie nie idę dziś, wczoraj kupiłam sobie parę drobiazgów, błyszczyk, lakier do paznokci i krem na noc w rossmanie są obniżki cen o 40% i tak krem kupiłam za 8zł z groszami nivea , błyszczyk za 6 zł z groszami i lakier za 7 z groszami bodajże.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry