reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Lisica a gdzie pracujesz jeśli mogę zapytać? Tzn bardziej chodzi mi o stanowisko :) Za niedługo będziesz może miała chwilę wytchnienia, ale powiem Ci, że przynajmniej jak tak człowiek jest przesiąknięty pracą, to nie myśli o głupotach i innych niepotrzebnych rzeczach ;) Mi trochę brakuję już pracy, chociaż rozleniwiłam się ostatnio :p W pt mam iść do jednej z firm, z którą jestem już w kontakcie od jesieni. Na razie dużo gadania, tworzenia na etapie projektu, ale mogliby jakoś już się określić, bo na razie, to chodzę tam, co chcą to im pomagam, a konkretów żadnych :/ Może się coś już wyklarowało po ostatniej mojej nieobecności tam.

A z dziewczynami fajnie tak utrzymywać kontakty. Ja utrzymuje z dziewczynami, z którymi tańczyłam lata w zespole. To były czasy :) Ze swoją koleżanką z ławki z LO straciłam kontakt mogę tak rzec. Mieszkamy blisko siebie, od świąt tylko życzenia. Tak to się wszystko pogmatwało :( Zaczęłyśmy nadawać nie na tych samych falach. Ona bardziej potrzepana, widząca tylko swoje problemy, których ja akurat nie uważałam za aż takie problemy. Ale najgorsze było to, że w mojej obecności narzekała, wiedząc doskonale, że jestem w gorszej sytuacji.. i tak jakoś nie mogłam już znieść jej wywodów. Ale chciałabym bardzo, żeby kontakt odżył na nowo.

Adelo edytor materiałów źródłowych i grafik. Pracuję w wydawnictwie :)
Moje kontakty z koleżankami z liceum też upadły... W sumie odkąd wyszłam za mąż i się przeprowadziłam to jakoś ciężko było mi pielęgnować znajomości.

Trzymam kciuki za pracę ;)

Ostatnia edycja:
hejka wszystkim zrobiłam dzis test i wyszedł pozytwnie sa dwie kreski :-)

images

DZIEŃ DOBRY

To Beatko nie pozostaje mi nic innego- gratuluję:) życzę nudnych i spokojnych 8 miesięcy:)
Hej Aduś jak dzisiaj samopoczucie??Adelo-- jak się czujemy?

pozostałe staraczki zwarte i gotowe?czy może już działają?

wysyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Do góry