reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Czesc:) ogólnie mawiac nie na ochoty na nic . Poklocilam sie z m. . Normalnie jak zaczal jeździć w te dekegacje ti nie mige z nim wytrzymac. Ha ga teraz tez mam plodne ale trudno.. ale na przytulanki raczej ochoty nie mam... poddaje sie..

reklama
Ja sie przytulałam od dnia zakończenia @ i przez wszystkie dni płodne. I trochę tez było po owulacji. Wiec ja będę może złą doradzaczką, ale przytulać sie kiedy ma sie na to ochotę plus troszkę bardziej zwrócić uwagę na dni płodne. Aby ich nie przeoczyć. :)

ookatkaoo1993 Bądz dobrej myśli.Pogodzicie się. Jak nie ten cykl to następny Faceci tacy są. ja z moim też sie wczoraj kłóciłam cały dzien Ale u nas rzadko juz bo chyba sie dotarliśmy.

Ookatkaoo1993 bo odległość tez robi swoje.. A delegacje są okropne. Człowiek cieszy sie ze juz M wraca a juz musi M wyjeżdżać, bo znów praca.
I tak mało czasu jest na wszystko ze czasem sie w człowieku gotuje.
Ja mam na szczęście mojego M przy sobie od prawie 5-u lat bo znalazł prace dobrze płatna tu.

Ja zawsze do sobie mówiłam, jak to ja zaczynałam sprzeczki
Że każda minuta smutku zabiera nam minutę radości. Wiec nie ma sensu na boczenie się, jeżeli poszło o głupotę, która nie jest warta tych złości.

A jeżeli poszło o cos większego, trudno, czasami trzeba dłużej się poobrazac, a potem trzeba rozmawiać i poszukać rozwiązania aby obie strony były zadowolone. (Tak ja myśle)

Poprostu juz tyle czasu jesteśmy razem, ze dotarliśmy sie i teraz wszystko jest łatwiejsze, nawet często rozumiemy sie bez słów, co nas bardzo śmieszy. :)

Ułoży sie kochana. :)

Ostatnia edycja:
Ja przed ciaza pilam normalna czarna z mlekiem...jak zaszlam bez problemu odstawilam i przezucilam sie na Inke;) i pilam duzo wody niegazowanej...
Ja juz siebie nie rozumiem...bole przestaly cmi mnie troche krzyz...ciagle mam uczucie jakby cos polecialo i sprawdzam...tesciu poczestowal mnie piwkiem i po 3 lykach ostawilam zaczelo mi byc niedobrze:/ co myslicie o tym??

Anulka, napewno nie mogę napisac bo napewno to Kopernik nie żyje, ale pisałaś ze czujesz sie inaczej, i ze wszystko jest jakoś dziwne. Trzymam kciuki za to aby sie okazało ze jesteś!
I aby te objawy tylko na jedno wskazywały! ;)

Hello
Amelia za nastepny cykl&&&&&&
Kobietka najlepszego z okazji rocznicy slubu i aby nastepna byla z dzidziusiem :tak:
Bluberry u nas w zwiazku tez nie ma cichych dni nawet jak sie klocimy to wole sprawe od razu wyjasnic i powiedzic co komu lezy na watrobie niz sie nie odzywac kilka dni , zycie i tak krotkie jest .
U mnie nadal cisza zawsze o tej porze to mialam juz plamienia na @ a tu nic jutro robie test trzymacie prosze &&&&&&:tak:
Do nas zbliza sie cyklon ma strasznie wiac i padac nie powiem troche sie boje :szok: nawet zapas swieczek kupilam wrazie czego oby moja miescine ominelo:-( ok lece obiadek robic do pozniej
co do kawy do ja uwielbiam chociaz w poprzedniej ciazy dalam rade :tak:

Kazimiera trzymam mocno, mocno trzymam!!!!!!! :) ;) i widzę informacje jutro :) :*

Uważaj ma siebie kochana.. Bo te cyklony to naprawdę niebezpieczne. !

Edit:
Nie wiem kochana.. Na wszystko to może być.. Trzymam kciuki i mam nadzieje ze udało Wam sie!

reklama
Październik
nadzieja! - termin @ 17-23.10.2013
Pati.Patuszka - termin @ 23-26.10.2013
anastazi - termin @ 24-26.10.2013

Amaliee - termin @ 27.10.2013
Kazimiera - termin @ 27.10.2013
Anulka198424 - termin @ 27.10.2013
Ritta - termin @ 28.10.2013
Fuma_Foch - termin @ 30.10.2013
ma_gda_86 - termin @ 30.10.2013

Listopad:
anias2 - termin @ 1.11.2013
Kwiatuszek. - termin @ 01.11.2013
inis - termin @ 03.11.2013
Mexi - termin @ 03-04.11.2013
78LENA - termin @ 04.11.2013
Fimka - termin @ 06.11.2013
Domka12 - termin @ 08.11.2013
Lisica - termin @ 07.11.2013
Ewka29 - termin @ 09.11-13.11 2013
ookatkaoo1993 - termin @ 10.11.2013
BubblesGirl - termin @ 16.11.2013
kobietka22 - termin @ 23.11.2013
beata31 - 24-25.11.2013

mariaa - ???
Mizzah - ???
Ada213 - ???

Lista zafasolkowanych:

paulinka88 II
karolq8 II
Mar-chew II
blueberrry II
- termin porodu 4-6 lipiec

Anulka - trzymam kciuki mocno żeby nie przyszła ta wredna @ , idź a kysz precz wredna @ i nie przychodź najlepiej do żadnej z nas ;)
Kazimiera- w takim razie zaciskam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na jutro chcę widzieć II ;)
Nie mam jakoś apetytu , zjadałam dziś tylko drugie danie i kawałek ciasta ,ale głodu nie czułam może dla tego ,że @ mi daje popalić;/mam nadzieję ,że kolejna nie przyjdzie

:confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry