reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Amaliee przykro mi :( Ale my będziemy sierpniowymi mamami i tego się trzymajmy ;-)

Fimka też zwróciłam uwagę na tą poradę. Niestety każda herbata ma kofeinę. Nie dość, że trudno wyobrazić mi sobie życie bez kawy to bez herbaty zupełnie:baffled:

reklama
Mexi ja też to oglądam. Masakra :szok:

Kobietka mam taką małą sugestię. Może będziemy wpisywać zafasolkowane w kolejności chronologicznej bo troszkę się pomieszało ;-)

Uważam ze to fajny pomysl i jeszcze jakby pisac w którym juz są tygodniu :):) było by też fajnie im towarzyszyć :) moze by dodawac suwaczi w miejsca zafasolkowanych - czy za duzo miejsca by zajmowalo ?? :szok: albo juz przesadzam ??!!:szok:

Amelie - przykro mi. Nie wiem czy to bedzie pocieszenie ale ja napewno tez dostane wiec bede Ci towarzyszyc :) jesli jutro dostane @ to bede miala termin okesu tak jak 3lata temu jak staralam sie o Sebastianka :):) z nim mialam termin na 2sierpnia a urodzilam 1 :D

Ostatnia edycja:
Ookatkaoo1993 - tak nasze pierwsze dziecko, a jutro dzeonię do lekarza, pewnie w tym tygodniu będę szła do lekarza lub w przyszłym na początku. :)

Dziewczyny nie opuszczę Was!
Za fajnie jest mi tu z Wami!
Dziękuje jeszcze raz za miłe słowa i będę Was wspierać i trzymać kciuki!

Jesteście kochane kobietki!!
I napewno niedługo sie okaże ze wszystkie będziecie zafasolkowane. :*
Z całego serca Wam życzę.

I teraz nie mam jak Was nadrobić,
Bo na obiad do rodziców dziś sie wybraliśmy po zakupach, ale jutro nadrobie wszystko kobietki.
Ściskam Was mocno i do usłyszenia! ;)

Blue ja proponuje zebys sie z lekarzem nie spieszyla mysle ze najlepiej bedzie jak za 2 tyg go odwiedzisz to juz serduszko zobaczysz bo jak pojdziesz juz to moze cie odeslac za dwa tyg wiele takich przykladow jest:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry