reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny, kiedy się zaczynają dni płodne? ja miałam przytulanko z moim parę dni po miesiączce. Kilka dni później mój zmusił mnie do zrobienia testu. Miałam śluz jak klej. Gubię się w tych sprawach :( na wyznaczanie dni płodnych za pomocą kalendarzyka nie mam szans, bo mam nieregularne cykle :( zostaje mi tylko badanie śluzu, no i w tym się gubię.
Dziewczyny, gratuluję 2 kreseczek :*

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, kiedy się zaczynają dni płodne? ja miałam przytulanko z moim parę dni po miesiączce. Kilka dni później mój zmusił mnie do zrobienia testu. Miałam śluz jak klej. Gubię się w tych sprawach :(
Dziewczyny, gratuluję 2 kreseczek :*
Na internecie sa fajne kalkulatory, wpisujesz dzien pierwszy @ i długość cyklu i wszystko pokazuje Ci

Pożegnałam męża, do czwartku znów słomianą wdową jestem :confused2: I już jestem przerażona bo syn zaczyna być marudny z powodu jutrzejszego przedszkola :szok: Niby w czwartek i piątek nie płakał ale...

Domka12 no właśnie... długość cyklu... i tu zaczynają się problemy...
Lisica może daj Mu jakąś zabawkę z domu, wtedy może chętniej pójdzie do przedszkola :) zawsze raźniej Mu będzie ;)

Ada213 w temperaturze to Ci nie pomogę bo nic o tym nie wiem, nie mierze. Przytulanie co dzień jest najfajniejsze.Ja też z M dziś działamy bo płodne, ale M się śmieje że już zrobione aby rączki i nóżki trzeba dorobić;-) Okaże się przy testowaniu

reklama
Domka to raczej nie to, że się boi... Bo on się świetnie bawi w przedszkolu, ponoć jest grzeczny - najgorsze są dla niego rozstania.
Ada, w tym problem, że nie można zabierać swoich zabawek :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry