reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam wieczornie:D
M się kąpie więc mam chwileczke, niedawno wróciłam od koleżanki byłam sie zrelaksowac na ploteczkach:)
Wypiłam z nią zimnego leszka...i sie wyluzowałam:d
Lisica:D witaj w klubie kochana ja myslałam ze Moj M w piątek wrócił z ostatniej delegacji ale sie pomyliłam, niedawno dostał telefon ze ma sie pakowac ze w nocy o 3 jada:(

Dziewczyny i co jak niby jutro wypada mi owulacja, a ja dzis sie z nim bede kochac( jak sie pogodzimy)
a potem dopiero w czwartek??
czyli bo mojej fasolce???:(:(:(

Szlag by to trafil;/;/

reklama
Witam wieczornie:D
M się kąpie więc mam chwileczke, niedawno wróciłam od koleżanki byłam sie zrelaksowac na ploteczkach:)
Wypiłam z nią zimnego leszka...i sie wyluzowałam:d
Lisica:D witaj w klubie kochana ja myslałam ze Moj M w piątek wrócił z ostatniej delegacji ale sie pomyliłam, niedawno dostał telefon ze ma sie pakowac ze w nocy o 3 jada:(

Dziewczyny i co jak niby jutro wypada mi owulacja, a ja dzis sie z nim bede kochac( jak sie pogodzimy)
a potem dopiero w czwartek??
czyli bo mojej fasolce???:(:(:(

Szlag by to trafil;/;/

ja myślę ,że jeśli jutro wystąpi owulacja to plemniki powinny wytrzymać , one żyją chyba około 3 dni z tego co wiem w drogach rodnych także głowa do góry;)

wiecie co , smutno mi trochę , mam doła krótko mówiąc przez tą małpę wredną, racja ,że to pusta lala teraz to widzę , jak była w ciąży to prawie nie jadła bo figura ważniejsza, jak urodziła to nie karmiła bo piersi ważniejsze, ona myśli tylko o sobie to pustak jest, jak kiedyś sobie gadałyśmy to powiedziała ,że jak przyszło do porodu to ona wcale nie chciała tego dziecka , teraz mi się oczy otworzyły , co za bezczelna baba ,podła i na dodatek zapatrzona w siebie , nic się dla niej nie liczy ani nikt to podła kobieta jest dlatego nie warto się nią przejmować ,a jak już będę w ciąży to to będzie ostatnia osoba ,która się o tym dowie bo ode mnie na pewno się nie dowie ,dla mnie nie jest ważne kiedy się uda bo to nie ode mnie zależy ,ale ważne aby było zdrowe ona tego nie pojmie bo nie ma pojęcia co to znaczy bardzo chcieć dziecka i nie wie co to uczucia wyższe i tyle;)

Nie było mnie tu od piątku, teraz nadrobiłam czytanie, dużo się wydarzyło.
Przede wszystkim blue :-DGRATULUJE, jak fajnie czyta się takie posty, super.
magda Tobie tez Gratuluję, na pewno sie udało.
ookatkaoo1993 wiem co to znaczy jak Ci zależy bo owulacja, a tu kłótnia z mężem, przerabiam to z tym, że wczoraj się udało:-) ale to dopiero początek dni płodnych, raz nie wystarczy:no: nie wiem co będzie dalej, niby już wszystko dobrze, ale chyba nie do końca.:baffled: Życzę Ci powodzenia, działaj, użyj całej mocy swej i POWODZENIA !!!.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry