reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam sie z doskoku i tak szybko.pisze...

Ritta piatek zly poczatek oby poniedzialek byl lepszy bez @:)

Kobietka nie przejmuj sie taka..... serca nie ma....

Mi wszystkie bole przeszly i mam nadzieje ze to dobry znak...ale testowac nie bede jutro przeczekam jeszcze...
Przepraszam ze reszcie nie odpisze ale na szybko i ide uspac malego...pewnie z nim legne...on tez juz lepiej w koncu pozbylismy sie goraczki:)

Dobranoc zafasolkowane, staraczki i te oczekujace ;)

reklama
Anulka198424ty ty to masz nerwy, ale lepiej poczekac masz rację. Trzymam kciuki za Ciebie i innych testujących w najbliższych dniach.
Ja też dzis walczyłam z gorączką, u starszego, ale spadła synuś śpi, ciekawa jaka noc będzie?

Ja przed ciaza pilam normalna czarna z mlekiem...jak zaszlam bez problemu odstawilam i przezucilam sie na Inke;) i pilam duzo wody niegazowanej...
Ja juz siebie nie rozumiem...bole przestaly cmi mnie troche krzyz...ciagle mam uczucie jakby cos polecialo i sprawdzam...tesciu poczestowal mnie piwkiem i po 3 lykach ostawilam zaczelo mi byc niedobrze:/ co myslicie o tym??
JA MYSLE ZE BEDA DWIE KRESKI:-):tak:

Dziekuje dziewczyny jednak nie leglam hihi
Ewka no moj mial od wczoraj juz nas wystraszyl wieczoram poprawa byla o 23 znowu podwyzszone i dzis ok o 11 jeszcze mual ponad 38
..czyzby jakis wirus?? Ehh
Tyle ze na Fabiego musze uwazac ze wzgledu na chorobe...
I jakos nie wierze testom...przy ciazy z Fabim 4 dni pojawila sie kreska i znikla a w dzien @ nic i tak do dopuki nie zobacxylam serduszka na usg:) ponad 2 tyg od terminu;)
I w tamtym cyklu spoznila mi sie dwa dni...wiec sie nie spiesze bo korci:D
Nie powiem jak przeszly bole pomyslalam zrobie test haha ale mowie dobie NIE POCZEKAJ i jakos sie trzymam :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale mnie wymordowało... Godzinę nad kibelkiem spędziłam, zwymiotowałam chyba cały swój dzień. Już wiem dlaczego tak dziwnie się dziś czułam, pewnie mi coś zaszkodziło...

Fimka, spokojnie :tak: nerwy dzieciątku szkodzą ;-)
Anulka, Ty to specjalnie robisz :-p trzymasz nas w napięciu, rób ten test noooooooo!

Ja nam wszystkim życzę, żeby się udało! Trzymam kciukasy! Tylko co z nami potem będzie? Wątek się rozpadnie? A ja się tak z Wami już zżyłam...

Fimka spokojnie kazdej nie jest latwo bo jestesmy tu bo bardzo tego pragniemy:) i kazda wyczekuje tego dnia:/ a zeby on nie przyszedl...
a moj pan jak wrocilismy mowie mu ze przeszlo mi wszystko a on grzebiac w kablach mowi mi BO TY TO W CIAZY JESTES o i tak tylko zeby chociaz to sie sprawdzilo...ale pisze; / przepraszam za bledy szybko i z tel...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Fimka - no rozumiem Cię kochana czas się dłuży jak flaki z olejem :confused2:, ja niby w tym cyklu nie myślałam o tym za bardzo ,ale też nie miałam na to czasu bo ostatnie 2 tygodnie miałam "rozrywkowe" najpierw problemy z zębem mądrości i wizyty u dentysty , potem robienie przetworów i wczoraj jak przyszła @ to mieliśmy gościa i miałam dużo roboty w kuchni , nie było w sumie tak źle , obawiałam się ,że będzie gorzej bo ja jestem bardzo wrażliwa i jak się w coś pakuję to na całego i bardzo przeżywam i biorę wszystko do siebie , także pierwsze moje koty za płoty nie liczyłam w sumie na sukces od razu , ale szczerze mówiąc dziś drugi dzień @ i dopiero teraz poczułam zawód , szczególnie po cudownych życzeniach "koleżanki" mnie zwaliło z nóg i się zwyczajnie poryczałam jak zmieniałam podpaskę , potem mnie mąż pocieszał i moja mama i teraz wracam do normy rozsypałam się ,a nawet nie przypuszczałam ,że tak będzie starałam się podejść do tego na luzie ,a po całym tym cyklu pękłam , ciekawe co będzie w kolejnym cyklu , coraz bardziej dociera do mnie jak bardzo pragnę dziecka , pragnęłam go już od dawna ,a teraz to jest kosmos po prostu.

reklama
Ja bede ty zagladac zawsze nawet jak zajde:)

No czesc czesc:*z fona pisze. Ja oi szybkim numerku xd m musi sie wysoac bo o 3 wstaje i bedzie prowadzil 500 prawie km wiec niecb sie wyspi:)) moze jeszcze oprzed wyjście m loswurujemy xd

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry