A
Anulka198424
Gość
Witam sie z doskoku i tak szybko.pisze...
Ritta piatek zly poczatek oby poniedzialek byl lepszy bez @
Kobietka nie przejmuj sie taka..... serca nie ma....
Mi wszystkie bole przeszly i mam nadzieje ze to dobry znak...ale testowac nie bede jutro przeczekam jeszcze...
Przepraszam ze reszcie nie odpisze ale na szybko i ide uspac malego...pewnie z nim legne...on tez juz lepiej w koncu pozbylismy sie goraczki
Dobranoc zafasolkowane, staraczki i te oczekujace
Ritta piatek zly poczatek oby poniedzialek byl lepszy bez @
Kobietka nie przejmuj sie taka..... serca nie ma....
Mi wszystkie bole przeszly i mam nadzieje ze to dobry znak...ale testowac nie bede jutro przeczekam jeszcze...
Przepraszam ze reszcie nie odpisze ale na szybko i ide uspac malego...pewnie z nim legne...on tez juz lepiej w koncu pozbylismy sie goraczki
Dobranoc zafasolkowane, staraczki i te oczekujace
ludzie są różni. najlepszym sposobem na takich jest ignorowanie ich.

trzymasz nas w napięciu, rób ten test noooooooo!
, ja niby w tym cyklu nie myślałam o tym za bardzo ,ale też nie miałam na to czasu bo ostatnie 2 tygodnie miałam "rozrywkowe" najpierw problemy z zębem mądrości i wizyty u dentysty , potem robienie przetworów i wczoraj jak przyszła @ to mieliśmy gościa i miałam dużo roboty w kuchni , nie było w sumie tak źle , obawiałam się ,że będzie gorzej bo ja jestem bardzo wrażliwa i jak się w coś pakuję to na całego i bardzo przeżywam i biorę wszystko do siebie , także pierwsze moje koty za płoty nie liczyłam w sumie na sukces od razu , ale szczerze mówiąc dziś drugi dzień @ i dopiero teraz poczułam zawód , szczególnie po cudownych życzeniach "koleżanki" mnie zwaliło z nóg i się zwyczajnie poryczałam jak zmieniałam podpaskę , potem mnie mąż pocieszał i moja mama i teraz wracam do normy rozsypałam się ,a nawet nie przypuszczałam ,że tak będzie starałam się podejść do tego na luzie ,a po całym tym cyklu pękłam , ciekawe co będzie w kolejnym cyklu , coraz bardziej dociera do mnie jak bardzo pragnę dziecka , pragnęłam go już od dawna ,a teraz to jest kosmos po prostu.