No hej dziewczyny

Kolejny dzien

i blizej testowania

cały czas mam "mokro" w gaciach?
musze zaraz zasuwac po wkładki do sklepu
BLUEBERRY słonce nasze zafasolkowane

a gdzie suwaczek ciązowy?

RITA chyba dziś testujesz?
KOBIETKA ja bym babsku wygarneła odrazu aż by sie zatkała wkoncu;/ bo za przeproszeniem ch*** ja to obchodzi kiedy zostaniecie rodzicami... nie rozumie tych ludzi...
Ja ostatnio miała taka sytuacje, zaczełam staz 3 wrzesnia i juz po 2 tygodniach poszła na zwolnienie bo mała chora na zwolniniu byłam 3 tyg. i tak zanosiłam pani do urzedu pracy zwolnienia z tygodnia na tydzien...
I jak zaniosłam ta liste obecności do up bo inaczej nie wypłacili by mi kasy, pani sie mnie pyta
A ile pani na tym zwolnieniu była 3 tyg???

a ja mówie ze tak 3 tygodnie bo córka chora była...
a ona do mnie z tekstem
To niech pani córka tak nie choruje lepiej, bo pani staz wypowiedza...
a ja sie na nią patrze... i wkoncu nie wytrzymałam dziewczyny, babka spokojnie z 2 razy odemnie starsza... a ja do niej
Przepraszam panią bardzo ma pani dzieci?
czy ja mam zostawic małe dziecko bez opieki w domu? bo mam staz? pani sobie chyba jakies jaja robi co mam powiedziec dziecku ze ma nie chorowac?
i jeszcze jej powiedziałam że za przeproszeniem mam w dupie ich staz, ze mogą mi go wypowiadac ale po jaki ch** kierują tam matki z małymi dziecmi?
Na ten kurs co chodzianm 3 tyg ta "aktywizacja zawodowa" chodziło 14 osób 10 dziewczyn zmałymi dziecmi i 4 chlopalów?
kumacie a potem idiotka bedzie miec pretensje....
zuciłam jej a kartke i wyszam....
ehhh.Dziś ponury dzien;/ brzydko jest... nawet nie ma jak na dwór wyjsc...:-(
może dzis jak tesciowa wróci z pracy to przyjdzie do Nadusi a ja pojade posprzatac na cmentarz do taty... bo rodzinka któa ma do cmentarza 200 m sie nie kwaapi;/;/
małż pojechał

a ja tylko czekam i poczekam jeszcze 2 tygodnie czy sie udało