reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Anulka nie dość ze siebie w niepewności trzymasz to jeszcze nas.. ;)

Inis - kochana! Mnie jak (.)(.) zaczęły bolec to tez juz myślałam że pozamiatane.. Ale jednak nie.
Póki @ nie ma to jest nadzieja.
A co do zostania tu, chce tu zostać bo z Wami fajniej! I powiedz mi jak by mogło być inaczej jeżeli ja bez tego Twojego chińskiego ciasteczka nie uważam dnia rozpoczętego ;*

Katka a jak nie wyjdzie znowu jak z Fabim??
Powoli zeby nie nudzilo sie nam ja jutro zrobie hehe...wczoraj blue dzis anastazii a moje jutro ja??:) no i ritta kochana nam zostaje...

Ja mysle ze w grupie mozemy byc wszystkie jesli wszystkie zafasolkuja i bedziemy musial opuscic to forum...choc zagladac mozemy...
Tyle ze ja wczoraj zerkalam i nie jestem w tej grupce ciemu??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tak moja pierwsza dzidzi:):):)

blue gratuluje tobie również:):):)super ze ci się udało:):)

ja przesylam fluidki kolejnym testującym :):):):):):) trzymam kciuki:):):)

jak zobaczyłam u siebie dwie kreseczki to zooonk był na maksa,,,,bylam PEWNA ze w tym cyklu nic z tego nie będzie...bo kompletnie zadnych objawow nie miałam...zresztą nie mam dalej........ide dzisiaj zapisac się do lekarza....:):)

Katka a jak nie wyjdzie znowu jak z Fabim??
Powoli zeby nie nudzilo sie nam ja jutro zrobie hehe...wczoraj blue dzis anastazii a moje jutro ja??:) no i ritta kochana nam zostaje...

Ja mysle ze w grupie mozemy byc wszystkie jesli wszystkie zafasolkuja i bedziemy musial opuscic to forum...choc zagladac mozemy...
Tyle ze ja wczoraj zerkalam i nie jestem w tej grupce ciemu??

Hmmm ja bym zatestowała?:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry