reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
blueberry - dziękuję Ci, nie ukrywam, że to co piszesz bardzo mi pomaga bo dzisiaj mam totalny spadek nastroju... rzadko kiedy mam takiego doła ale dziś jest wybitnie :( nie chodzi tylko o bolące piersi ale też inne objawy mam jak na @, np. wysypało mnie na mordce... a jeszcze przed chwilą zrobiłam sobie kawę i wyszła mi obrzydliwa :crazy:

Anulka - testuj :tak: jesteś przegłosowana :D

reklama
Anastazi gratulacje kochana;-) Zdrówka życze dla Ciebie i twojej fasolki;-):-)

Blueberry tak wychodzi że mam owu czyli jak to Anulka198424 napisała że trzeba intensywnie komin czyśćić. Hhehe:laugh2:

Anulka a ty testuj nie czekaj

blueberry - dziękuję Ci, nie ukrywam, że to co piszesz bardzo mi pomaga bo dzisiaj mam totalny spadek nastroju... rzadko kiedy mam takiego doła ale dziś jest wybitnie :( nie chodzi tylko o bolące piersi ale też inne objawy mam jak na @, np. wysypało mnie na mordce... a jeszcze przed chwilą zrobiłam sobie kawę i wyszła mi obrzydliwa :crazy:

Anulka - testuj :tak: jesteś przegłosowana :D

Kochana Inis! Ja tam nie chcę Ci pisać, że napewno, bo tak jak już kiedys pisałam, to napewno Kopernik nie żyje.
Poczekaj, masz 6 dni do testowania, nic nie jest przesądzone! Ja miałam mnóstwo objaw tak jak na miesiączkę, i tez już podle zaczynałam się czuć. Ale wiesz przecież dobrze, że objawy miesiączkowe, mogą być objawami na ciąże.
Ja mocno, ale to mocno trzymam kciuki! I głowa do góry kochana.. Nie wątp tylko wierz , że będzie dobrze! Bo jest ta nadzieja póki @ nie ma :*;-)

Fimka dzięki:):)i przesylam ci fluidki na następny tydzień:):)żeby testowanie się udało:):):)

anulka zrobisz jak uważasz:):):) my cie nie zmuszamy:):) ale ciekawość zabijaaaaa:):):)haha

Ostatnia edycja:
reklama
anastazi, blueberry - macie racje, wiem o tym tylko czasem ten humor tak trudno przepędzić. Ale nie będę Wam tu smęcić i jęczeć...
Wiecie co mnie naprawdę podnosi na duchu? Że Wam się udało :)
Powiedzcie mi - jak się czujecie? Jak samopoczucie? Pierwsza ciąża, pierwsze dzieciątko; strach, obawy, radość, szczęście, ciekawość? Dzielcie się z nami wszystkim :tak:

anastazi - dopytam jeszcze, bo już zapomniałam :zawstydzona/y: udało Ci się teraz w drugim czy pierwszym cyklu?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry