reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hallo melduje się:-)mam stresa bo zaraz jade do endo i sie boje mam nadzieje ze czegos się w koncu dowiem.Wszystkim staraczką które bedą dzis testowac zycze powodzenia a zafasolkowanym życze zdrówka i oby wszystko było w pożadku z waszymi fasolkami no i z wami Kochane kobietki:-)

Jak nie dostane @ to za tydzien zatestuje hihi

Bylam w lazience...sluz mam bialy nie ciagnie sie i wiecie co poprawil sie zapach...teraz jest cos podobny do zapachu bialego sera(heh) wczesniej byl bardziej nieprzyjemny co to moze znaczyc??
No i prawy cyc troszke twardszy niz lewy...jak dotkne to prawy pobolewa lekko przy sytku i od pachy...

https://www.babyboom.pl/forum/przyszle-mamy-f64/lipiec-2014-a-68484/

Tutaj jest nowy temat dla Lipcówek '14
Nie wiem czy dobrze to zrobiłam.. Ale cos tam zrobiłam :szok: hehe..

Anulka za bardzo trzymasz Nas w napięciu. Ty sama jesteś pewnie ciekawa, ale nie chcesz się rozczarować..
Zrobisz jak uważasz, ja pewnie już bym wykorzystała test, a jak by nie wyszło a @ było by brak to bym zrobiła jeszcze jeden.. Trzymam mocno kciuki!

Beata31 - Nie stresuj się, zobaczysz będzie dobrze. Lepiej wiedzieć wszystko od razu i mieć spokój, i w razie W działać niż żyć w niepewności i się zastanawiać.:) I dziekuję za miłe słowa :*

Jak nie dostane @ to za tydzien zatestuje hihi

Bylam w lazience...sluz mam bialy nie ciagnie sie i wiecie co poprawil sie zapach...teraz jest cos podobny do zapachu bialego sera(heh) wczesniej byl bardziej nieprzyjemny co to moze znaczyc??
No i prawy cyc troszke twardszy niz lewy...jak dotkne to prawy pobolewa lekko przy sytku i od pachy...

Ja też miałam taki sluz. A (.)(.) raz bolały a raz mniej, ale jak się rozkręciły to od pachy, a potem ból schodził na całe plus sutków dotknąć mocniej nie mogłam (nadal nie mogę, boli jak cholera)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry