reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja nie mam w ogóle śluzu płodnego , kiedyś miałam ,a od jakiegoś czasu nie mam , pocieszam się tym ,że moja kuzynka też nie miała ,a ma troje dzieci dopiero po trzecim porodzie pojawił się u niej płodny śluz...

wiecie co muszę się wyżalić :-( bo zrobiło mi się przykro , zadzwoniła koleżanka moja z życzeniami z okazji naszej rocznicy i złożyła mi życzenia i dodała ,że mam przekazać też życzenia mojemu mężowi i powiedzieć mu ,żeby się wziął do roboty i zrobił mi dziecko bo będzie stary niedługo i będzie dziadkiem na wywiadówki chodził , ona wie jak mi zależy na dziecku i ,że tak długo czekałam na starania i wiecie co to po prostu podłe jest , zatkało mnie i się po prostu rozłączyłam bo nie wiedziałam co powiedzieć ,a teraz to mi się płakać chce i chyba pójdę do łazienki się wyryczeć nie chcę mi się z nią utrzymywać kontaktu dłużej , ona wpadła dwa razy i się wymądrza teraz , ja tego nie komentowałam i nie oceniałam , przymykałam oko jak mówiła mi ,że pod 30 ( chodzi o wiek) to już jest gorzej z rodzeniem dzieci i w ogóle ,że najlepiej rodzić do 25 roku życia , ale teraz to po prostu przegięła i zrobiła mi wielką przykrość w dzień naszego święta:-(nie wiem może przesadzam i przez tą @ tak mnie wzięło na żale ,ale to jest niemiłe moim zdaniem.

reklama
Ada312 faktycznie jak masz niereguralny cykl to nic z tego ale płodne to chyba tak koło tygodnia przed okresem

Nie, na pewno nie tydzień przed @ :no: Owulacja występuje zazwyczaj 2 tygodnie przed kolejną spodziewaną @
Płodne dni to 3-4 dni przed ovu. Tak żeby trafić plemnikami do jajeczka ;)
Ada312 polecam linki dot. rodzajów śluzu, może coś pomoże:
Rodzaje Śluzu Pochwowego (Szyjkowego). Wygląd i Jak Rozpoznać.

Generalnie im bardziej rozciągliwy tym bardziej płodny :tak:
Gęstszy, lepki i kremowy to niepłodne śluzy.

Kobietka22 - jak tak mogła powiedzieć?! Jeśli wie, że Wam zależy, to postąpiła b. nie fair! Tak się nie mówi, nawet w żartach :/ Smutne :/ <głaszczęiprzytulam>

Ostatnia edycja:
Październik
nadzieja! - termin @ 17-23.10.2013
Pati.Patuszka - termin @ 23-26.10.2013
anastazi - termin @ 24-26.10.2013

Kazimiera - termin @ 27.10.2013
Anulka198424 - termin @ 27.10.2013
Ritta - termin @ 28.10.2013
Fuma_Foch - termin @ 30.10.2013
ma_gda_86 - termin @ 30.10.2013

Listopad:
anias2 - termin @ 1.11.2013
Kwiatuszek. - termin @ 01.11.2013
inis - termin @ 03.11.2013
Mexi - termin @ 03-04.11.2013
78LENA - termin @ 04.11.2013
Fimka - termin @ 06.11.2013
Domka12 - termin @ 08.11.2013
Ada213 - termin @ 08.11.2013
Lisica - termin @ 07.11.2013
Ewka29 - termin @ 09.11-13.11 2013
ookatkaoo1993 - termin @ 10.11.2013
BubblesGirl - termin @ 16.11.2013
kobietka22 - termin @ 23.11.2013
beata31 - 24-25.11.2013

mariaa - ???
Mizzah - ???
Amaliee - ???

Lista zafasolkowanych:

paulinka88 II
karolq8 II
Mar-chew II
blueberrry II
- termin porodu 4-6 lipiec 2014

Amaliee- dobrze skojarzyłam ,że Ty pisałaś ,że @ przyszła ? Bo wpisałam Cię razem z kobietkami które nie podały terminu kolejenej @ jeszcze , jeśli coś pokręciłam niechcący to pisz ,a poprawię.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

wiecie co muszę się wyżalić :-( bo zrobiło mi się przykro , zadzwoniła koleżanka moja z życzeniami z okazji naszej rocznicy i złożyła mi życzenia i dodała ,że mam przekazać też życzenia mojemu mężowi i powiedzieć mu ,żeby się wziął do roboty i zrobił mi dziecko bo będzie stary niedługo i będzie dziadkiem na wywiadówki chodził , ona wie jak mi zależy na dziecku i ,że tak długo czekałam na starania i wiecie co to po prostu podłe jest , zatkało mnie i się po prostu rozłączyłam bo nie wiedziałam co powiedzieć ,a teraz to mi się płakać chce i chyba pójdę do łazienki się wyryczeć nie chcę mi się z nią utrzymywać kontaktu dłużej , ona wpadła dwa razy i się wymądrza teraz , ja tego nie komentowałam i nie oceniałam , przymykałam oko jak mówiła mi ,że pod 30 ( chodzi o wiek) to już jest gorzej z rodzeniem dzieci i w ogóle ,że najlepiej rodzić do 25 roku życia , ale teraz to po prostu przegięła i zrobiła mi wielką przykrość w dzień naszego święta:-(nie wiem może przesadzam i przez tą @ tak mnie wzięło na żale ,ale to jest niemiłe moim zdaniem.

Kochana, wiem, że łatwo powiedzieć, ale olej ją... Przykro mi :-(
Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że te kobiety, które chcą i powinny mieć dzieci - nie mają lub mają wielkie problemy z zajściem w ciążę...

Nie, na pewno nie tydzień przed @ :no: Owulacja występuje zazwyczaj 2 tygodnie przed kolejną spodziewaną @
Płodne dni to 3-4 dni przed ovu. Tak żeby trafić plemnikami do jajeczka ;)
Ada312 polecam linki dot. rodzajów śluzu, może coś pomoże:
Rodzaje Śluzu Pochwowego (Szyjkowego). Wygląd i Jak Rozpoznać.

Generalnie im bardziej rozciągliwy tym bardziej płodny :tak:
Gęstszy, lepki i kremowy to niepłodne śluzy.

Kobietka22 - jak tak mogła powiedzieć?! Jeśli wie, że Wam zależy, to postąpiła b. nie fair! Tak się nie mówi, nawet w żartach :/ Smutne :/ <głaszczęiprzytulam>

Oj Oj Przepraszam bardzo,pomyliłam się moja wina, masz racje wychodzi koło 2 tygodni przed @ bardzo przepraszam

Kobietka22 -
Suka z tej koleżanki naprawdę, prawdziwa sucz. Szkoda na taką koleżankę czasu. Kochana następnym razem jak zadzwoni to powiedz jej odrazu dowidzenia, albo udaj automatyczną sekretarkę jak usłyszysz ze to ona "na wstępie pocałuj mnie w dupę, a na do widzenia spieprzaj".
Ja zerwałam wszystkie kontakty z takimi ludźmi, nic do naszego pozytywnego życia nie wnoszą, a tylko mącą.
Uśmiechnij się kochana!

Macie rację dziewczyny , dzięki za dobre słowa ;-)
Problem w tym ,że ona jest z bratem ciotecznym mojego męża i siłą rzeczy będę ją spotykać przy różnych okazjach i na samą myśl już mi niedobrze , wspierałam ją jak zaszła w pierwszą niechcianą ciążę i została sama , potem jak drugi raz zaszła też podobno przypadkiem , a teraz w zamian dostaję coś takiego , to jakby nóż w plecy wbić znam ją od 10 lat i teraz żałuję ,że ją w ogóle poznałam , przeszło mi przez myśl ,że może ona czegoś zazdrości , nie wiem np ,że ja wyszłam za mąż, że planujemy wspólnie dziecko , że mamy plany ,że kiedy ona zmieniała pieluszki pierwszemu dziecku to ja się jeszcze bawiłam i korzystałam z młodości nie wiem ,ale po prostu straciłam do niej szacunek i już nie interesuje mnie to co jej dotyczy.

Kobietka - uważam tak jak dziewczyny. Głupia laska , i wielkie suczysko !!!!!!!!!! ***** wie co czuje kobieta która się stara o upragnione dziecko ! Dla niej to było chop siup , wogóle bez marzeń o tym , bez planów. Nie podchodzila do tego emocjonalnie tak ja my wszystkie staraczki. Poprostu przydazyło sie jej to byłó .......... Brrrrrr nie cierpie takich PUSTYCH lasek !!!! Domyslam się jak musialas sie czuć jak jej słuchałas - głupia z niej Pipa! bardzo dobrze ze sie rozłączyłaś ! Poprostu w glowie mi sie to nie miesci !!! :( -tule mocno :* miej ją w dupce ! Pipaaaaa !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry