Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny to ja Ewka29, administrator mi zmienił nick chciałam co prawda Bella ale mam Balla, nie wiem czy jakiś błąd, czy Bella było zajete tak czy siak napisałam jeszcze raz do administratora, ale może sie tak zdarzyc że zostane pod BallaNie ma co narzekac, najważniejsze że nie Ewka.
.
kawę też uwielbiam, ale niestety muszę pić bezkofeinową.
ale przecież to jego obowiązek? (chodzi chyba o Z-15 i Z-3)kurde, coś mój komputer szwankuje. Zamiast cytuj przez przypadek mogło kliknąć na udostępnij na Twoim poście. A co do bloku czekoladowego- jaki aromat dajesz? z rumowym nieźle wychodzi, a blok waniliowy z aromatem migdałowymHello Domka ja poproszę herbatke zielonau mnie dzis na obiad gołąbki ale nie zawijane
wyszły pyszne a jutro chyba zrobię żurek z biała kiełbasa mam zamiar jeszcze dzis zrobic blok czekoladowy bo składniki czekają
![]()
U mnie juz po @ wiem dzis bierzemy sie do roboty![]()
Fimka tez lubię herbatke z mlekiem![]()
kurde, coś mój komputer szwankuje. Zamiast cytuj przez przypadek mogło kliknąć na udostępnij na Twoim poście. A co do bloku czekoladowego- jaki aromat dajesz? z rumowym nieźle wychodzi, a blok waniliowy z aromatem migdałowymTata to robi
![]()