reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

Katka mnie tez od razu nie bolaly leciutki bol mialam a teraz mam tylko lekko wrazliwe jedynie co to bralam teraz malego i mnie w suta dotknal myslalam ze sie zsikam z bolu tak to nic...nawet teraz macicy nie czyje zero boli

Fimka dziekuje ze pytasz mi doslownie nic nie dolega:) normalnie nic nawet bylabym choc troche wziasc od Blue mdlosci bo mi szkoda jej:( taka meczarnia ehhh jedynie co jak dotkne piersi to bola jak juz pisalam wyzej...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej:):):):) wkocnu was odwiedzam bo caly tydzień na rano praca i nie było czasu....a dzisiaj wolne....no i o 12:30 pierwsza ciazowa wizyta:):):)

anastazi - jak ten czas leci! To już pierwsza wizyta! :) Koniecznie pochwal się jak było, jestem bardzo ciekawa :yes: jak się czujesz? Fajnie, że wpadłaś :)

anastazi - jak ten czas leci! To już pierwsza wizyta! :) Koniecznie pochwal się jak było, jestem bardzo ciekawa :yes: jak się czujesz? Fajnie, że wpadłaś :)

oczywiście ze dam znac:):):):)już nie mogę się doczekać...:):)czuje się dobrze...w tamtym tygodniu trochę mdlosci było ale teraz już ok:):)tylko dziwne smaki mnie nachodza...typu frytki z winogronem....albo ostatnimi czasy mój faworyt- kokosanki z ketchupem.........a zaczelo się od barszczu z kokosankami......:):):):)haha

anastazi - jakie połączenia :szok: ciekawe czy też będę chciała jeść coś co obecnie wydaje mi się szalone:D
powiedz mi, jesli mogę spytać bo nie pamiętam - staraliście się z mężem o fasolkę codziennie czy co kilka dni? Bo się właśnie zastanawiam czy nie zrobić takiej rundy co 2 dzień :)

Witajcie kochane, ja na chwile.. :)
Trochę was podczytuję w chwilach kiedy lepiej sie czuje.

Wiec tak

Katka cieszę się, że "wojna" z mężem zażegnana, a Ty masz lepszy humor, no i dziś piątek. Cholerko kochana, a może Ty masz zepsute te testy jak Anulka? :)
Trzymam kciuki, że się Wam udało!

Inis - posty rozbrajające jak zawsze! :);)
Ja do aktywności fizycznej sie wstrzymam, mdlosci nie oozwalają na większy ruch. Ale spacery każdego dnia nad morzem wykonuję, wiec to jest moja aktywność :)

Ritta - ja Ciebie tez podziwiam za Twój zapał do ćwiczeń i zdrowego odżywiania. Ja juz zmieniłam nawyki żywieniowe, ale nie moge sobie pozwolić na ćwiczenia. Po ciąży biorę sie za siebie, juz nawet mężowi obiecałam (a sobie przedewszystkim) ze będę dobrze wyglądać i sie nie zapuszcze, a on sie zreflektował i oznajmił, ze gdy tylko będę chciała iść na ćwiczenia on zajmie sie dzieckiem. Kochany :)

A co do wagi bo pisałyście. Ja jestem ubitą osobą, ale nie tęgą. Przy wzroście 162 ważę 62, chciałabym 55 po ciąży ważyć, zobaczymy jak to bedzie..

Anulka - kochana! :* dziękuje. ;)

Anastazi - trzymam kciuki za wizyte i odrazu pisz!! ;)

A co do czestliwosci przytulanek, to my w październiku codziennie.. I sie udało.
Wiec ja nie mam na to reguły, sama byłam w szoku. Tylko teraz zauważyłam spadek ochoty na przytulanki od kąd pojawiły sie mdlosci.

I tak jeszcze z innej beczki..
Objawy na dzien dzisiejszy:
Mdlosci (ehhh)
Bóle piersi, plus powiększyły sie juz..
Czasami zakłócia w dole brzucha i lekkie bóle.
Brak apetytu..
No i w nocy, jak kochałam spać na boku tak teraz najlepsza pozycja na plecach. :)

Przesyłam fluidki!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

anastazi - jakie połączenia :szok: ciekawe czy też będę chciała jeść coś co obecnie wydaje mi się szalone:D
powiedz mi, jesli mogę spytać bo nie pamiętam - staraliście się z mężem o fasolkę codziennie czy co kilka dni? Bo się właśnie zastanawiam czy nie zrobić takiej rundy co 2 dzień :)

no my od momentu domniemanych dni płodnych (wyliczone w tabelce na necie) hahahaha staraliśmy się codziennie:):):)ale dziewczyny cos tu pisaly ze najlepiej wlasnie co drugi dzień:):):)żeby plemniczek był silny:):):):)no powiem ze polaczenia smakowe jakie miewam sa dosyć ciekawe.....ale wiem tez ze normalnie w zyciu bym czegos takiego nie tknela wiec hormony SZALEJA :):):):):)

Czesc dziewczyny
Fatalnie sie czuje. Niewyspana, boli mnie glowa i jest mi niedobrze :no: no i ciagle mnie boli podbrzusze jak na @. Ciagle mi sie wydaje ze za chwile @ dostane.
Nie testowalam, poczekam do niedzieli zeby uzyc tego drozszego testu ;)
Te tansze kupilam 10 sztuk za 2,99euro (wysylka gratis)... jakies smieszne paskowe ten drozszy z apteki to taki juz zaawansowany ;)
Nie chce sobie robic nadziei bo juz tyle sie naczytalam o pozytywnych testach przed terminem @ a potem siup @ i negatywny.

Witam nowe staraczki :D czym wiecej tym weselej :D
Milego dnia, ja uciekam bo mam mase do zrobienia :cool:

Blue nie ma za co:* ja tez lubialam na boku a teraz tez plecy i brzuch:) a spanie na brzuchu to dla mnie tez objaw bo tak to nigdy nie spie:) a z Fabim tez jak zaszlam byl tylko brzuch...pocieszenie takie ze bedzie jeszcze gorzej ze spaniem jak juz brzuszki nam urosna w zaawansowanwmej hihi

Ja dzis serwuje na obiad kapusniak i lazanie z wczoraj:) a sniadania jakos jeszcze nie jadlam patrzac na jedzenie nic mi nie wchodzi(na nic nie mam ochoty) :/

reklama
blue w ciąży spacery jak najbardziej wskazane. I to jeszcze nad morzem .... marzenie :-)
I trzymam kciuki, żeby mąż dotrzymał obietnicy i zajmował się maleństwem jak będziesz chciała się wyrwać z domu. Mój się zajmował od samego początku. Wstawał w nocy, karmił, przewijał i zajmował się małą kiedy ja wychodziłam poćwiczyć (a zaczęłam 2 miesiące po porodzie :)

anastazi czekam na relację z wizyty :tak:

Do góry